user Orgull llonguet | Hace 4 meses

No pasa res!!! Tenim turisme!!! Tenim creuers i constructores posant chalets amb piscina a tot el territori. Qui necessita aigo??!! Tenim doblers, no necessitam res més. .........

user afb | Hace 4 meses

Siempre he comprado agua embotellada para cocinar y beber. El agua del grifo sólo la uso para lavar los platos, la ropa y ducharme. Lo que no me explico es el fanatismo o seguidismo de mucha gente de Felanitx que se ha ido a vivir a Portocolom cuando el agua de allí es bastante peor que la del pueblo y esta no es Lanjaron, ni mucho menos, pero les da igual.

user Como | Hace 4 meses

Som piratas

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 4 meses

AngelcaídoVols dir que ses dues notícies que t'he posat d'exemple les vares comentar sense haver-les llegit? Bé, sempre te quedarà es recurs d'intentar fer-te sa víctima, encara que jo no t'he insultat mai.

Mallorquí Marcelo Perez | Hace 4 meses

No os preocupeis!!! No hay agua potable pero por lo menos podemos hablar en lenguaje inclusivo y cambiarnos de sexo libremente en el registro civil!! Esto es el progreso y futuro del que tanto hablan!! Y bueno, el agua no es tan importante o importanta no? Pero bueno, Irene Montera se ha gastado 100.000€ en saber cuantas prostitutas hay en España, pero que no hay dinero!!!

user Som d'aquí | Hace 4 meses

barretAcaban d'arribar, doncs val, llavors confiem que ho solucionaran. ¿Tu t'ho creus? De moment no he notat cap millora rellevant que hagi augmenta sa qualitat de vida de sa gent en general, tal vegada d'es rics pot ser.

barret barret | Hace 4 meses

Som d'aquíMescles ous amb caragols. Aquets acaban d'arribar. Demana an els de antes

user Toni Moreno | Hace 4 meses

A Sa Pobla tenim ecraustats a s'ajuntament uns ecosoberanistes de puro postureo, dels que li agraden que els vegin pasetjar en bicicleta i cenaia de paia. Un Simó molt preocupat en anarsen als municipis veinats a fer se fotos per a denunciar, que si tenen centrals que contaminen, etc... molt ecologistes ells. Pero que tornen cegos cap a la mes gran contaminació per nitrats de tota Mallorca, aqui a sa Pobla. Hipocrites! Clar, no es el mateix que contamini un altre, que els negocia dels papás. Que hem de continuar visquent de la sopa boba. Ecologistes que tenen els seus principis, pero que si no lis agraden, en serquen d'altres.

Jose Manuel Jose Manuel | Hace 4 meses

Pero cobrar bien que la cobran

Charlie Charlie | Hace 4 meses

elantonioA veces me hace reir con sus buenas ocurrencias.😂