user Angelcaído | Hace más de 7 años

¿Acaso saben ESPAÑOL? Que fácil es pillar al que no hace bien las cosas.....¿Por cierto que cuesta eso? no digo lo que vale digo lo que nos va a costar

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@FrancescAC & company, Duys es sello dets hipòcrites des PSM y de MES. ¿Cuand vorem à colcún dets esccritós, per no dí propaguendistes, de sa vostra òrbita escrivint ês salat à un diari?

user Cultura catalana? | Hace más de 7 años

Eso les enseñan?. Seguimos estando en Baleares, un poquito de respeto y orgullo por lo autoctono, por favor

user FrancescAC | Hace más de 7 años

Ara m'estic llegint es comentaris dets altres i pareix mentida ses ganes de crear discòrdia i confusió que té segons qui eh. I ets espanyolistes venga a posar positius en aquest tipus de comentaris. Promocionar es català a Mallorca significa promocionar es mallorquí. Se tracta de dos noms diferents per a sa mateixa llengo. Es professors són mallorquins i xerren en es seu dialecte durant ses classes de sa mateixa manera que fan notar ses diferències amb es dialecte central. Si promocionant es català 40 anys estam així, imagina't com estaríem si no s'hagués promocionat. Es problema és que s'efecte globalització i sa influència castellana ha estat massa gran. Han arribat milers de persones que tenen es castellà com a llengo pròpia o que l'utilitzen com a llengo vehicular i aquesta és sa llengo que s'ha imposat per comoditat. Es territori està desbordat culturalment en benefici des progrés econòmic i sa llibertat de moviment.

user FrancescAC | Hace más de 7 años

Lo més efectiu seria dur titis que només entenguessin es català. Aquests i es que duen 40 anys aquí i no el xerren s'espabilarien més ràpid que el tio Pep quan se'n va anar a Amèrica.

user jhon kruger | Hace más de 7 años

que bien, y nuestros hijos, hijos de españoles que llevan pagando impuestos durante mas de 100 años, carecen de becas para estudiar ingles o aleman, idiomas con los que salir del paro y/o tener un trabajo fijo y quien dice esto igual con la formacion profesional fontaneria, electricidad, mecanica nautica, etc que todos son extranjeros. ES DE VERGÜENZA.

user Ummmmm | Hace más de 7 años

Y luego les dan el carnet del Barça?

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Llorens, acab d'enviar la teva candidatura a un Premi Nobel, en que en realitat suposo que serà el Premi Einstein, excepte clar que puguis provar el teu gran descobriment, que hi ha una llengua que es parla aquí que s'anomena "es moro". Lo teu es de traca, Vas adelantat pel Einstein, es a dir el Premi Nobel de l'estupidessa humana. Ens pot dir a quins altres territoris es parla aquesta llengua que es diu moro? Ai que ho es de fotut tenir mal pes cap i que no siguyin crosteres.

user carlos | Hace más de 7 años

Me parece ridículo, hacen una buena y cien malas o que no aportan nada. En fin.....votad libremente

user QUASIMODO | Hace más de 7 años

O sea que esos de mallorquín nada de nada.