user Mallorqui | Hace 5 meses

SouUnsCapDeFavesQuina curtor, Deu meu!

user Donec Perficiam ! | Hace 6 meses

SouUnsCapDeFaves, obviament t'estàs intentant riure dels animalistes, que no adopten aptituds absurdes com la que dius. Aquí, segons el contexte, molt greu, amb atac consumat i evidentíssim perill de mort, a sa víctima i daltres que puguin creuar-se en el camí d'aquests cans, lo de abatre se pot entendre perfectament. Si no, res, aporti ses proves, i em retractaré . A veure ................. Pffff .

Charlie Charlie | Hace 6 meses

SouUnsCapDeFavesCon usted si que es para morirse del susto,con las tonterias que dice...,si le atacan algun dia perros,pidale a la policia que dispare solo al aire,hombre.

user ESCLARAMUNDA | Hace 6 meses

No hi ha cans perillosos, els perillosos són els que les crien i són els que mereixen el càstig.

user Caranalga | Hace 6 meses

InterventorSe pueden usar las dos indistintamente y se hace así desde antiguo. La idea de que fallecer solo se aplica a la muerte natural probablemente sea influencia de desfallecer (‘perder el aliento y las fuerzas’), pero en la actualidad son voces distintas con sentidos que carecen de relación directa (aunque tengan un origen común). Sí hay un matiz y es que fallecer se suele reservar a personas y es raro que se aplique a animales, pero es más una cuestión de uso general.

Interventor Interventor | Hace 6 meses

Ricardo RecasensEfectivamente, los perros, los animales NO fallecen. Léanse la definition de "fallecer" los ignorantes que no les gustó el comentario o vuelvan al colegio si han ido alguna vez...

user Xuric de coa negra | Hace 6 meses

Ben fet per la policía local. Es cans que proven carn se sap que de ben segur que si poden tornaran a repetir.. Prohibició total de tinença de cans catalogats com a perillosos i multes fortes amb penes de presó per aquell que infrngesqui. Tenc clar que com a senderista me acostumaré a dur ganivet plegable com a mínim a partir d'ara, hi va sa meva vida.

user Espet | Hace 6 meses

SouUnsCapDeFavesMejor al aire que se asusten y sigan por ahí sueltos!

user Rafel | Hace 6 meses

SouUnsCapDeFavesClar que si homo. Per això n'han hagut de matar 3... Perquè del primer tir els altres han fuit i els han hagut d'encalsar...segons la teva teoria, haurien d'haver fuit amb el renou no? Deixau-vos de pel·lícules i amor per tot i pensau una mica amb el capet i amb la situació. Que la culpa és de l'amo dels cans? Evidentment, tota. Que els cans, no en tenen cap cula, cert, ara bé si hi ha 4 o 5 cans amollats que ja han atacat una persona i tornen a venir 'manades desfetes'.... Poc més que el que han fet podien fer...

Rafael Rafael | Hace 6 meses

No hay que matar a los perros. Hay que poner la responsabilidad en los dueños de los animales que les han educado. Sólo aceptaría el asesinato de los perros, si un veterinario especialista, considerara que no hay otra opción.