YO OTRA VEZ Yo | Hace 6 meses

Pues lo que muchos piensan y no lo dicen, y otros pues lo expresan de otra manera. Libertad de expresión, si lo pinta un tal BASKY sería una obra de arte, si lo pinta un fora vile mallorquí es un delito. Viva la independencia de Mallorca

user Izquierda torticera | Hace 6 meses

Joan PereL' Estatut d' Autonomia jo no el vaig votar, i tu?. Però claro no voleu un referendum per votar- ho lliurement. Impossició faixiste des catalans !. Un referendum per s' indepèndencia de Cataluña sí per que es democratic, ara bé, un referendum des balears per votar per sa nostra llengua, això no es democratic. Venga , no engañáis a nadie!!!!

user yo tmb | Hace 6 meses

MediterraneanJo estic en desacord. Pens igual q en Pep. Si s'haguessin segut a negociat, no hauria tot aquest merder. Pero els espanyols durant tota la seva història s'han caracteritzat per la imposició i no per la negociació. Així q als pobles q han vençut, imposició i els q els han vençut, acceptació. I les poques vegades q han decidit negociar, poc han torbat en trencar les promeses. O ja no recordam el decret de Nova planta? Després de signat q respectarien els furs? Així q si, s'hauria de dir qui va intentar prendre el govern per les armes i amb tancs al carrer, qui va dir que haurien de fusellar als 7 milions de espanyols de Catalunya i si, hauríem de dir qui va voler votar tenir autonomia. Pq un estat federal ofèn als absolutistes, però després bé que llepen el cul als americans, que per si algú no ho sap, son un estat federal.

user Mediterranean | Hace 6 meses

Al fatxerio se'ls ha de posar al seu lloc. Contundentment, i fora dois.

user banshee | Hace 6 meses

Jaume Primercom en Rufian

user Virot | Hace 6 meses

A algunos los árboles no les dejan ver el bosque..., que una pintada sea titular en un periódico es surrealista, Mallorca está llena de pintadas de todas las ideologías o de pseudoartistas, algunas sobre zonas protegidas, y no pasa nada. Pero cuando sale la palabra "Franco" se encienden todas las alarmas, algunos se empeñan en resucitarlo y luego se escandalizan si otros lo usan para sus fines, donde las dan las toman...

user Joan Pere | Hace 6 meses

Izquierda torticeraNo he vist mai un grafiti amb l'article 4 de l'Estatut d'autonomia.

Eduardo Lozano Siminiani Eduardo Lozano Siminiani | Hace 6 meses

cuanta hipocresía tiene esta sociedad. por unas pintadas de unos niñatos toda la parafernalia que se monta, entre poniendo el odio a toda convivencia democrática, y cuando son los radicales catalanufos quemando banderas de españa y difundiendo odio eso sí que es democracia. o cuando tenemos al cobarde del valtónic al son de cutre rapero se pone a disfamar al rey y a la nación española, esto si que es realmente democrácia. desde la guerra civil española en este país hay un tufo a odio y venganza que es vergonzoso. de esta forma jamás saldremos como país. habrá quien sea un ignorante pensar que cada autonomía se convierta en nación, pero sí los hay. o remamos todo a una misma dirección o este país se balcanizará. menos mal que el ejército se ha aburguesado, como la gran corte de Luis XV, porque sinó habría fiesta. mejor que no la haya, pero eso no quita que el monstruo (guerra civil) asome su sombra el día menos pensado..........ojalá que no.

user Pedro954 | Hace 6 meses

Mr. Bean🤔🤔🤔🤔 sera el mismo artista que que se expreso con Campos de V🤮X?

user Mediterranean | Hace 6 meses

Pep, no, això no és així. Perquè, és cert que una de les parts cerca imposar-se, però s'altra part cerca defensar-se i reaccionar legítimament. Sobra dir quines de les dues parts és la legítima.