user Axel | Hace 6 meses

baixamanerPero por lo menos no presentaban urnas llenas de votos favorables antes de abrir un colegio electoral. Cosas de la vida. Está muy cegado, tu furia contra la derecha te confunde y te entrega al odio sin cerebro. Espero que te tomes la medicación . Salut i bon vent.

user 1992 | Hace 6 meses

Som i seremSi ha quedat ben demostrat que PSOE té molt poca paraula. Fa uns messos, sa amnistía era impensable per PSOE, i mira ara, shan baixat es calçons just per poder tenir es trono 4 anys més. Aquesta gent no té principis

user baixamaner | Hace 6 meses

AngelcaídoBonu el seu lider, un tal Ortega Smith també té una ordre de detenció també al Regne Unit i no pot entrar en ell, tampoc trob que sigui per sentirse orgullós i acusar als altres.

user baixamaner | Hace 6 meses

AlexiaEsta clar que pels feixistes el dimoni son els indepes. Es normal les urnes mai haguin agradat al fexisme, els hi tenen por i els hi fan perdre el seny.

user baixamaner | Hace 6 meses

No sé que fará aquest home despres de tornar a la seva casa, pero s'ha guanyat una bona jubilació, supós que voldrá estar amb la seva familia i s'ho te ben merescut. Ha sofert sabotatges, injuries, insults, intents de empresonarlo amb falses acusacions, l'han espiat ilegalment a ell i a la seva familia i ell s'ha presentart puntualment a cada citació de la justicia europea, sortin en llibertat cada cop, cap pais l'ha entregat a Espanya. Ningú es demana el pq d'aquesta actitud de la justicia europea?

user Alexia | Hace 6 meses

¿Es este el maletero en el que te escondiste hace seis años para huir como la cobarde sabandija que eres, PUS-demon?

Angelcaído Angelcaído | Hace 6 meses

ASÍ COMPRA LOS VOTOS ESTE PSOE SANCHISTA; La proposición de la ley de amnistía del PSOE y sus socios de investidura deja muy claro en su artículo 4.2 que con su aplicación el JUEZ DE LA CAUSA DEL “PROCES”DEBE DEJAR SIN EFECTO LA ORDEN DE DETENCIÓN NACIONAL CONTRA CARLES PUIGDEMONT fugado de la Justicia española desde 2017 y procesado por malversación y desobediencia, y una posible euroorden para reclamar su entrega a Bélgica por ahora paralizada. FUENTE: LA RAZÓN. Fecha 13 NOV 2023. De verdad estáis ORGULLOSOS DE ESTO mis amigos izquierdosos del foro?

Lucky Lucky | Hace 6 meses

Gente que no sabe distinguir una Proposición de Ley de un Proyecto de Ley y comentando como si fueran juristas. Por favor, estudien un poco antes de comentar barbaridades.

Charles Bronson 💪🇪🇦🇦🇷💪🪓⚔️🛡️ Charles Bronson 💪🇪🇦🇦🇷💪🪓⚔️🛡️ | Hace 6 meses

Austin Powers 🎇🥂🍾🎆🤓😎🤓 Versión Catalunya 🤓💪😂😂🤣🥳🥳🤗🤗👻👻🕺🕺🕺💃💃🎇 Salud 🥂🍾🎆😎🤓🕺💃🎇

user TONI R | Hace 6 meses

Som i seremI sa gent ho accepta, lo que no accepta son ses mentides i que mos cumpixin a sa cara i mos diguin que plou.