Is Lengo Is Lengo | Hace 6 meses

Vaja m'han bloquejat per dir el que és, colonialisme.

user Lluís | Hace 6 meses

ca de bouCanvies es nom d'usuari però continues amb sa mateixa propaganda falsa sobre es referèndum que no arribarà, i saps de sobra per què.

user Lluís | Hace 6 meses

MatsVols que t'ho repetesqui? Es mallorquins parlam clar i llampant, parlam clar i net, parlam en plata, parlam com un llibre obert, i en parlar de mi no ric, i ja en parlarem... En tots aquests casos, es mallorquins "parlam" i no "xerram". No ho tens clar? Es supremacismes culturals sobren. Ni sa cultura mallorquina ès més "gran" ni més "petita" que sa catalana o sa castellana. Podem mantenir sa llengua i cultura pròpies sense supremacisme i sense voler denigrar ningú. Qui ha imposat sa castellanització no han estat es castellans sinó just aquells que han manat a s'Estat, sobretot durant es franquisme. Sa manera més efectiva de mantenir sa nostra llengua ès usar-la sempre de paraula i per escrit, no anant contra ningú sinó dignificant-la i donant bon exemple d'autoestima.

user Lluís | Hace 6 meses

ca de bouSaps de sobra que no hi haurà cap referèndum espanyolista contra sa denominació acadèmica de sa llengua catalana com a pròpia de ses Illes Balears: es referèndums tracten qüestions polítiques, no acadèmiques. Ho saps de sobra perque t'he dedicat sa mateixa resposta cada vegada que has amollat sa mateixa propaganda falsa. Es teus descendents no reivindicaran sa llengua des mallorquins perque ja t'has encarregat de castellanitzar-los a tots: són monolingües castellans i molt probablement voldran aplicar sa castellanització a tots es mallorquins.

user Usuario | Hace 6 meses

Creo que pere rotger forma parte del viejo pp, el pp cañellista y solerista, que impuso el catalán y aprobó la ley de normalización (sic) lingüística. A lo mejor, los concentrados se acordaron de ello.

user leo | Hace 6 meses

Pitar y abuchear a esta (gran) persona por ejercer sus derechos lingüísticos me parece una falta de respeto y un atropello. Vergüenza para estos pitadores.

user Cococolas | Hace 6 meses

LluísBon dia. Si és així, dir-li que es primer empipat sóm jo. Peró me cregui quan li dig que en conec que essen ben mallorquis se posen a parlar en català quan jo fan en públic. No ho he entés mai. Si no fou es cas, i va xerrar en mallorquí; m'emprenya molt que que li diguessin res. Lo que havien de fer era esscoltar. Salut.

user Joan Pere | Hace 6 meses

Vos passau la vida dient dois sobre la llengua: que si el bàléà, que si un el PP ha imposat un dialecte extranger, que si el mallorquí és i no és. Tanmateix sempre sou els mateixos amb el mateixos nicks dient el mateixos dois de forma reincident i obsessiva.

ca de bou ca de bou | Hace 6 meses

PruneitorNo estoy de acuerdo. Los que empezaron los conflictos fueron los del tripartito con la exigencia de certificados que impedían la obtención de puestos de trabajo, engordando a renegados, adoctrinados, políticos y grupos catalanistas, vividores de chiringuitos, etc., que viven de nuestros impuestos. Si ahora se han detectado enfrentamientos al no aceptar los resultados del 28M, será necesario un referéndum consultivo para decidir que "LLENGO" deseamos como cooficial del castellano. Muerto el perro, se acaba la rabia.

user MARGALIDA RIERA | Hace 6 meses

Quina vergonya! Odien i humilien tot lo mallorquí. I es mallorquins servils que llepen es cul a aquests madrilenyos i els fan sa feina bruta, fan més pena que ràbia. "España no se vende", però Mallorca sí? Sí, i a preu de saldo.