Un Menorquín Un Menorquín | Hace 6 meses

AturditPor pedir la libre elección de idioma, tú entiendes que queremos niños ignorantes, adoctrinados y segregados?? Esa es su conclusión ?? Considera que los castellanoparlantes son ignorantes? Tiene un problema muy grande, y con el catalán no se lo curarán. Eso de la libertad no va con los que piensan como tú. Tal vez el fallo sea ese, libertad, habría que hacerlo como otros, impongo y mando.

user Crisnafoc | Hace 6 meses

ArreletaEts únics que no mos respetan gens, i van contra sa nostra llengua i cultura balear, son ets catalanistes, imposant- nos ses seves, que no tenen res a veure amb ses nostres.

user Nina Tonina | Hace 6 meses

Aquests PP i Vox han sembrat unes ànsies d'independència que aniran sortint. Aquest maltractament a un poble només pot ser compensat fugint.

user Aturdit | Hace 6 meses

Jan FerragutSa dictadura, els hi van imposar als meus pares, que per desgràcia, només els hi van mostrar sa llengua d'es règim, que mai havia estat sa de Balears. Voltros voleu fillets ignorants, adroctinats i segregats i en sabeu més que ningú. Més que professionals d'educació i tot (açò vos pensau almanco).

user Aturdit | Hace 6 meses

Jan FerragutDe qui vols aprendre? D'en Camps, de na Barberà, d'aquella senyora que deia "que se j..an" o sa que deia que no eren més que "aldeanos", d'en Fabra? Així està es valencià pràcticament extingit a vàries províncies i capitals per els "inquisidors amb aires de superioritat". Voltros, que voleu exterminar sa cultura local de Balears.

Koreano Koreano | Hace 6 meses

Y los padres no podemos opinar? Solo cuenta la opinión de los catalanistas de la camiseta verde?

menorcadriver menorcadriver | Hace 6 meses

Pedro Sánchez López¿Se extinguira como otras lenguas muertas? Veo tu gozo en un pozo. "Amic meu" Mientras exista gente que respete la riqueza de la cultura y la educación, las personas como tú, seguiran siendo futurologos de pacotilla. Mundo Global es dominar 4 idiomas hablados y escritos como mis hijos y no uno como mis padres. Salud.

user Lluís | Hace 6 meses

sempre feliçTu intoxicant arreu com sempre i jo desintoxicant arreu com sempre. No hi ha famílies mallorquines, menorquines i pitiüses històricament castellanoparlants. Són 100% catalanoparlants. No hi haurà referèndum espanyolista contra sa denominació acadèmica de sa llengua pròpia de ses Illes Balears. Es referèndums se convoquen sobre qüestions polítiques, no acadèmiques. Es "països catalans" entesos com a conjunt de ses comunitats catalanoparlants són molt anteriors a s'existència d'Espanya com a estat. Per tant, Espanya sempre ha estat plurinacional i plurilingüe. S'Espanya uniforme i castellana que somia es nacionalisme espanyol no ha existit mai i no arribarà: hi ha massa catalanoparlants alfabetitzats en sa llengua pròpia i no la renegaran! 😇 No hi ha cap espanyolista que defensi sa llengua de ses Illes Balears; tots voleu sa castellanització. Es qui defensam sa llengua pròpia som tots "catalanistes", defensors de sa llengua catalana que es mallorquins, menorquins i pitiüsos tenim com a pròpia de fa vuit segles. Una vegada més, propaganda neutralitzada.

user Anonimus | Hace 6 meses

Ok1A mi que me importe en Puigdemont, es als espanyols nacionalistas que estan obsesionats amb ell.

user Pedro Sánchez López | Hace 6 meses

AnonimusNo sé si te has dado cuenta tú, pero por mucho que impongáis, ponéis puertas al campo y el catalán se extinguirá como otras muchas lenguas muertas... Es lo que tiene vivir en un mundo global, amic meu... Salut