LLorenç Vicens LLorenç Vicens | Hace 6 meses

Y que els diran “si se puede”

user Dionea | Hace 6 meses

Y que les dirán? -Bueno, tranquilos. Hemos hecho lo que queríamos, tenemos el techo de gasto firmado y VOX cree que cambiará algo, vosotros haced lo que queráis, como hasta ahora. Que es lo que hemos firmado.

user Mallorquí de Mallorca | Hace 6 meses

UsuarioPer això volem protegir la nostra cultura, tradicions i llengua.

user Arreleta | Hace 6 meses

PassarellEls pares són responsables de l’eduació de casa, la familiar. L’escola, l’han de dur els professionals.

user Arreleta | Hace 6 meses

Hi ha tants problemes a resoldre a l’ensenyament de tots dels nivells: infraestructura, nivell, recursos de tot tipus… Són irresponsables creant-ne seguint les instruccions dels fanàtics extremistes. Els vuit anys passats desaprofitaren molt de temps i, entre altres coses, varen deixar de fer moltes actuacions necessàries per protegir la llengua i estimular-ne l’ús. Ara, si la presidenta Prohens les podria fer. Perquè és un tema important. Som d’aquí perquè parlam el català de les Illes Balears, no perquè hi estiguem empadronats. Si es perd la llengua, es perd la identitat col·lectiva.

Pep Pep | Hace 6 meses

Doncs lo seu es ni anar-hi i si vol que vagi ell un a un a explicar-ho va inclòs en el seu sou

user Usuario | Hace 6 meses

PassarellLa xenofobia no tiene futuro, y quienes se consideran más mallorquines que el resto de los mallorquines tampoco. Ya que citas a hitler, este individuo tambien creía que había ciudadanos superiores a otros. La evolución del mundo, de la sociedad y de la vida, está pasando por encima a cualquier idea o comportamiento xenofobo.

user JJJ | Hace 6 meses

El conseller se puede ahorrar la reunión. Las mesas de educación saben a estas alturas perfectamente, que a VOX lo unico que le interesa es la lengua castellana. La lengua catalana, mallorquina, Sant Joan de Lebritjenca, etc...las quieren aniquiladas y exterminadas.

user Catita | Hace 6 meses

El Conseller Vera i na Prohens, l'han c..ada, però bé. I a sobre se'n vanaglorien d'haver-los ficat un gol a VOX. M'estranyaria que na Ribas se deixi embaucar d'aquesta manera. No crec que això acabi així. Se pensen tenir solucionat el sostre de despesa. Jo no n'estaria tan segura. Ara el que han fet és tenir descontent a tothom. Si malament ho tenia el Govern, ara ho té molt pitjor. No se pot ser més inútil.

user Passarell | Hace 6 meses

UsuarioPer una banda vos han enganat a vosaltres per uns vots i així governar. Es molt fàcil quan omples els discursos de mentides, fer encalenti i crispar l'ambient per dur a l'extrem a la gent sense formació amb coses que ells saben perfectament que es no poden dur a terme. Igual que VOX, que també ho fan constantment ficar llenya per fer un gran foguerò. Com el circ roma que la gent cridava quan lluitaven besties contra homes. Tenir entretenguts a la plebe i ells mentres poder fer mastrafa. Per altre banda el PP han trait a tots aquells que saben quines són les seves arrels i d'on venin els mallorquins, mallorquins. Al manco VOX va amb les carta damunt la taula i fiu amb tota tranquilitat que vol fer un genocidi de mallorquins. Vaja com Hitler amb els jueus. De totes maneres no puc entendre que la vostra màxima sigui la llengua, no hi ha coses més necesaries? Dir que els mallorquins si sabem qui es en Vera, amb estudiat amb ell a la UIB. També sabem qui es na Prohens, vivim al seu poble, bé mallorca es molt petita. Ella ha sabut canviar-se la giqueta i ha sobreviure a tots els presidents de PP Balear fins arribar al "poder" Això tenim els mallorquins que tots ens coneixem. Entenc que per la gent de fora sigui més dificil agafar a les bruixes. Per aicò bos enganen amb promeses que no poden complir.