user Quasimodo. | Hace 7 meses

Vaya, cada día salen cosas nuevas del Pacte.

Joanot Joanot | Hace 7 meses

Ibn SidaPosiblemente

user mihogo | Hace 7 meses

Es que no tiene que derivar ninguno , sino poner medicos y enfermeras para reducir las listas de espers

Ibn Sida Ibn Sida | Hace 7 meses

Pregúntenle a la excelentísima Presidenta del Congreso de los Diputados. A ver si se lo pulió en el Bar Hat.

Som i serem Som i serem | Hace 7 meses

La sanitat ha de ser pública 100%. Si hem triplicat població en 60 anys, l'estat espanyol hauria de pagar per les instal·lacions. Però no, en lloc d'ajudar, li pagam 5000 milions d'euros cada any

Lucky Lucky | Hace 7 meses

Ese dinero está mejor en las arcas públicas que en manos de los empresaurios del sector sanitario, que sólo buscan hacer negocios a costa de la desgracia humana.

user MARGALIDA RIERA | Hace 7 meses

Jo en 3 mesos he visitat els especialistes per quatre dolències menors i sense importància. Les llistes d'espera solen ser per coses poc impoirtants i regalar els doblers públics a les privades, que solen inflar els preus, me pareix un desbarat i una tudada innecessària. El PP, en canvi, estarà encantat de regalar aquiests recursos als seus amiguets de la Rotger o de PalmaPlanas /Quirón

Sant Garrot Sant Garrot | Hace 7 meses

LectoraAlaaaa na Lectora...mos has mostrat sa teva cara real avui: no ets una persona humil i treballadora i solidària, ets una persona de classe acomodada, burguesa, que tot d'una que veu amenaçat es seu privilegi de gaudir d'una sanitat millor gràcies al seu poder econòmic, ja surts a plorar. De solidaritat i de compartir i igualtat i tal i tal avui no n'has de menester, eh??? Jajajajaja. Moltes vegades és així... Sa gent que predica tant lo bona persona que ells mateixos son, resulten a porta tancada es pitjors de tots. Crec que n'ets un bon exemple.

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

A los TRIBUNALES. Pagamos a las PRIVADAS en vez de ADECUAR la PÚBLICA y encima NO USAMOS LO PAGADO. GESTIÓN PSOE 🏆

user Gambius | Hace 7 meses

Como siempre todo lo que tocan los políticos lo emponzoñan,la educación,la lengua,la sanidad,la justicia,,, A ellos les es igual ,solo tienen que levantar el teléfono y.... Escucha puedo pasar esta tarde a verte? No estoy fin@,si claro,pasate y te hacemos unas pruebas y te quedas tranquil@,y aquí paz y luego gloria. Nada de esperar 9 meses a un especialista,4 meses para pruebas,te timen con el timó de la lista de espera. Donde está la bolita de tu citaaa,no,aquí no que aún ni existes. Son un@s desvergonzados,votar,votar que aún pueden trataros peor.