user Lluís | Hace 7 meses

ca de bouAquí sa llengua imposada ès sa castellana, coneguda com a "foraster". En canvi, sa llengua catalana ès coneguda com a "mallorquí", "menorquí" o "eivissenc" perque ès nostra. Totes ses famílies autòctones de ses Illes Balears són catalanoparlants de fa segles (100%). No hi ha cap família autòctona històricament castellanoparlant (0%). Te puc assegurar que no hi haurà cap referèndum espanyolista per alterar sa denominació acadèmica de sa llengua catalana com a pròpia de ses Illes Balears. Es referèndums se fan sobre qüestions polítiques, no acadèmiques. Per tant, ni tu ni jo votarem res en aquest sentit: en pots perdre qualsevol esperança!

ca de bou ca de bou | Hace 7 meses

MargarethaEsto es lo que quieren evitar, que podamos elegir que "LLENGO" deseamos como cooficial del castellano. Saben que con un 13% de catalanoparlantes no ganarían, pero nos siguen IMPONIENDO una lengua que no es la propia y autóctona de estas islas.

user AC74 | Hace 7 meses

Força!!! Tornarem a omplir els carrers!!!

user Land Carson | Hace 7 meses

Libertad de elección. No a la imposición. Sí a la libertad de elección. No a la discriminación por idioma, Sí a la igualdad.

user Ana | Hace 7 meses

por diossSí, cuando vayan a Colombia o El Salvador les servirá, porque en la mayoría de países el español no sirve para nada. Sin embargo saber catalán y castellano te abre la mente a la riqueza cultural.

user Anonimus | Hace 7 meses

MargarethaLlevamos 800 años hablando en catalán sin haber necesitado el castellano. Durante ese periodo no había nada de lo que usted dice, no había políticos, y sin embargo todo el mundo hablaba en catalán. ¿Me lo explica?

user Anonimus | Hace 7 meses

NucaEl Constitucional español en contestación al recurso de la Ley Celaá ha dicho que el castellano no puede ser vehicular en un comunidad con dos lenguas. Es decir, salir de la escuela solo hablando castellano en Baleares no es posible, lo dice, entre otros, el Constitucional a vuestro querido Vox.

user Pep | Hace 7 meses

Y esto es noticia para publicar???

user por dioss | Hace 7 meses

CatiJo som ben mallorquina i si he dectriar lis vull donar lo més profitós a es meus fills. Com es csstellà es craramrnt i de ben lluny sa més universal i competitiva triaré vihecular rn castellà. Es meus fills sortiran " forasters" com dius tu, i també hauràn aprés es català i xerren es mallorqui des de sa cuna; en canvi els teus adoctrinats dins un regionalisme lis costarà més sortir ďes redòl

Miki Miki | Hace 7 meses

A los sindicatos ni les gusta que les quiten las subvenciones y a las asociaciones aún menos.