ABB ABB | Hace 7 meses

ABBEsos negativos me dan la razón.Triste.

user MARGALIDA RIERA | Hace 7 meses

ABBProhibir educació sexual, prohibir la nostra llengua, prohibir patinets al bus, prohibir bicis pels carrers, prohibir referèndums... El PP és la Llei Mordassa, etc.

user Lluís | Hace 7 meses

sempre feliçRemugues contra sa política lingüística aprovada i aplicada en democràcia; en canvi, no piules mai respecte de sa política franquista d'imposició des castellà, llengua forastera a ses Illes Balears com tots sabem. Totes ses famílies autòctones de ses Illes Balears són catalanoparlants de fa segles (100%). No hi ha cap família nativa de ses Illes Balears històricament castellanoparlant (0%). Te repetesc per enèsima vegada que no hi haurà mai cap referèndum espanyolista contra sa denominació acadèmica de sa llengua catalana com a pròpia de ses Illes Balears. Es referèndums se convoquen per decidir sobre qüestions polítiques, no acadèmiques. Si es "països catalans" te lleven sa son, has de sebre que són molt anteriors a s'existència d'Espanya, entesos com a conjunt de ses comunitats catalanoparlants. Ès així tant si t'agrada com si no! Una vegada més, queda neutralitzada sa teva propaganda absurda, ridícula i estantissa, procedent d'una secta espanyolista que just representa quatre moixos mal comptats.

user Tokugawa Ieyasu | Hace 7 meses

Na Margalida quiere estar en misa y repicando 😀

Is Lengo Is Lengo | Hace 7 meses

Vinga Marga, que ja tenim ganes de començar a negar-nos a xerrar en castellà! Llibertat en diuen, la nostra serà respectada quan començem a fotre denúncies als locals per incompliment de normativa. Inclús al despatx de Riu, Melià, McDonalds, Zara, mercadona se'n sentirà xerrar de contractar gent que parli català per a poder complir sa normativa. Ni cartes de restaurants, ni atenció al client, ni webs en català... Ara voran qui som, un getto en volen fer

user Passarell | Hace 7 meses

Nina, tu saps el que vares signar i qui són els teu companys. Ara no ploris. Vares ficar sa pota fins el fons i ara ho pagares per una banda o s'altre.

ABB ABB | Hace 7 meses

¿Porqué la izquierda tiene tanto miedo a la libertad? Se les hunde el chiringuito.

user Catita | Hace 7 meses

Idò encara que no t'ho creguis, ni ho vulguis veure hi estàs sotmesa. O t'hi aplegues o pots anar fent el bolic.

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

Pues CUMPLE! Y llama al orden a quienes no los quieren cumplir. O ELECCIONES .

sempre feliç sempre feliç | Hace 7 meses

«sometimiento» ¿Cuál sometimiento?. ¿El que venimos padeciendo desde 1983 y el supremacismo de los últimos 8 años?. Solo hay un 13% de catalanoparlantes. ¿Cuándo podremos efectuar un referéndum consultivo para decidir que "LLENGO" deseamos como cooficial del castellano?. No "XERRAM" catalán. No somos catalanes y no queremos ser anexionados a unos inexistentes países, objetivo prioritario de la Generalitat y supuestas entes bancarias para consolidar sus sueños independentistas.