Iren Iren | Hace 7 meses

Tarod26Enguany ha hagut dos tipus d'oposicions: eliminatòries i no eliminatòries. Això per començar.

Iren Iren | Hace 7 meses

JaumenrmNo t'enteres de res del que parles.

user Jaume | Hace 7 meses

JaumenrmNo totes són oposicions diferentes, només algunes especialitats

TheWillyFog TheWillyFog | Hace 7 meses

Els principals sindicats, amb sindicalistes QUE HAN ESTABILITZAT/REGALAT PLAÇA SENSE CAP TIPUS D'OPOSICIÓ NI PRÀCTIQUES discutint amb Conselleria com fer el concurs de trasllats... Vaja xiste dolent.

user M.Martínez | Hace 7 meses

Fracàs total de UOB i Funcionaris docents units.

user Jaumenrm | Hace 7 meses

llesquesEls que han tret oposicions enguany, són unes oposicions diferents a les dels altres anys i eren per a totes les Illes Balears. Les oposicions abans del 2023 eren per illes, per tant cap d’aquests funcionaris no està a l’illa que li va tocar. TORN A REPETIR: TOTS ELS QUE HAN TRET LES OPOSIOCIONS DEL 2023, SABIEN LES REGLES. EL MATEIX QUE ELS QUE HAN OPTINGUT PLAÇA EN EL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ (que també n’hi ha que han que tengut que anar a una altra illa)

user Jaumenrm | Hace 7 meses

ClaraAixò que dius és ben fals. Els que han tret oposicions enguany, són unes oposicions diferents a les dels altres anys i eren per a totes les Illes Balears. Les oposicions abans del 2023 eren per illes, per tant cap d’aquests funcionaris no està a l’illa que li va tocar. TORN A REPETIR: TOTS ELS QUE HAN TRET LES OPOSIOCIONS DEL 2023, SABIEN LES REGLES. EL MATEIX QUE ELS QUE HAN OPTINGUT PLAÇA EN EL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ (que també n’hi ha que han que tengut que anar a una altra illa)

Palun Arve Palun Arve | Hace 7 meses

Molts d'aquests funcionaris per oposició de 2023 no han pogut entrar com a funcionari estabilitzat i no els ha quedat més remei que estudiar. Ara és tard per protestar, sabien les regles del joc des d'un principi i si volien canvis, havien d'haver protestat el novembre de 2022, fa un any. Ara, no els agrada, no els va bé i ho volen canviar amb manifestacions, acampanyes de desinformació... Si són capaços d'aprovar unes oposicions, supòs que han de ser igual de capaços per saber complir els terminis per reclamar els drets correspondents, no obstant això, a molts d'ells no els interessava per si també els estabilitzaven. Més aviat, em pareix una actitud hipòcrita i interessada.

user Clara | Hace 7 meses

JaumenrmPerdona el que no sabe de lo que habla eres tú. Los que reclaman son los funcionarios de carrera que sí aprobaron una oposición hace años y ven como a los estabilizados les han regalado una plaza por la cara, no pasan unas prácticas y encima los hay que no siquiera tienen titulación para impartir su materia. También reclaman los que este año han pasado una oposición y se han sacrificado por su plaza y no todas las especialidades tenían oposición fácil que pese a ser más sencilla, ya es mucho más de lo que han hecho los estabilizados.

user Clara | Hace 7 meses

Jaume Seguí TorrandellEso de la mayoría buenos no es cierto. A ver si resulta que todos los que no se han sacado la oposición son los buenos y los que sí han pasado un proceso selectivo y no solo me refiero al examen son los malos. Mal compañero es exigir lo mismo sin las mismas condiciones, mal compañero es pasar por delante de otros que ya estaban antes dentro de los funcionarios de carrera.