user pitufina | Hace más de 7 años

Lo primcipal es que hagan viviendas para los trabajadores por que hacen hoteles y el proyecto de ampliar el puertp y los trabajadores mucho durmiendo en los coches y al final tienen que murchas

user Pescador de sípies | Hace más de 7 años

Per es Moll, es pot discutir l'ampliació de la dàrsena, però el "restaurador" no discuteix , vol que retirin la concessió sense importar-li conseqüències¿Motius? Ningú ho sap i n’ha arrossegat a mitja dotzena. Jo també soc del Moll i tinc l'edat suficient per a dir-te que on hi ha ara el Club no hi ha hagut mai un sol gra d'arena, tot era roca i alga. Tots els estudis mostren com ha augmentat l'amplada de la platja als primers 300 metres des de que es va fer el club. Clar que qualsevol construcció té un impacte sobre el sol a la que es fa, però sembla que ara faries demolir tot el Club per anar a nadar davant el Xara (on els anàlisi d’aigua donen uns resultats millors que moltes platges de Mallorca),de fet les pluvials vessen tota la porqueria del Passeig Marítim dins el Club, on anirien aquestes aigües? També és un barrera entre platja i moll comercial, així com un lloc regular tota activitat nàutica, i ja no entro en lo dels llocs de feina que ens acusen de voler fer pena. Salut

user El Rey León | Hace más de 7 años

Per es Moll: que sepas que todos los trabajadores que fuimos a apoyar a "nuestra empresa" lo hicimos de forma voluntaria, para defender nuestro trabajo y el pan de todas nuestras familias. Lo que no entiendo es que gente como tu o como los de la plataforma vayais en contra de un beneficio para la economia local...¿que os han afrecido a vosotros a cambio del teatro? ¿Una camiseta y una comida en el restaurante de vuestro líder? Vergüenza os tendría que dar, estais en contra de los que nos ganamos el pan cada día. buscaros un trabajo y así no tendreis tanto tiempo para meteros con la gente trabajadora, humilde y honrada

user Per es Moll | Hace más de 7 años

Per en Xavi, en vendo camisetas i el Pescador de Sipies. Me sap greu però no continuaré discutint amb voltros. Anau del tot equivocats: estau personalitzant tot el tema contra una sola persona, un restaurador. Jo, particularment, no tenc res a veure amb la Plataforma. Som un moller més, que tenc el meu punt de vista i el vull fer valer. Crec que no és demanar massa. Voltros tres sí que donau la impressió d'estar a sou d'una de les parts... De la part més interessada de totes. I vos agradi o no, el tros de platja de devant es Xara, l-ha destrovit es Club nàutic.... Per cert s'Informe de s'imedea que tant va defensar el Sr. Batle, du els mapes de sa dársena portuària de quan hi havia encara es pantalán des Butano... Molt actualitzats no están (i aixó crea dubtes).

user Pescador de sípies | Hace más de 7 años

Per es Moll hi ha un restaurant que de no ser per Alcudiamar seria un quiosc de venda de panades de sípia pescades per l'amo. Per es Moll ni ha un que no pot nadar davant des Xara, ho va provar darrera i tampoc. Per es Moll n'hi ha una guarda que es passegen a l'ombra del seu líder, concretament a l'ombra dels seus 12000 m² de nas. Per es Moll n'hi ha que protesten sense saber ben bé es què, se'ls hi acabarà la protestera quan s'hagin de guanyar el pa.

user Vendo camisetas | Hace más de 7 años

Per es moll. Seguiu fent el ridicul tal com es va fer patent ahir vespre,anteposant el vostre odi a Alcudiamar abans que l'interés i benefici per a una gran part del poble i de moltes families que en viuen d'això. Quina curtor de mires. Tampoc m'estranya amb aquest sponsor que teniu.

user xavi | Hace más de 7 años

Per es Moll, , es traballadors varem anar lliures , álcudiamar no mos va imposar a res....es traballadors esteim amb sa empresa. ja que xarres d'escut.......qui vos va enviar a voltros .....president de s'asosiacio de restauradors, aquest que no defensa es interesos de seus afiliats? con va di es Batle, estéis en contra de Alcudiamar i no des projecte.

user Bernat | Hace más de 7 años

Alcudia puede acabar como Palma, en donde ya no se ve el mar. Todo para un mayor enriquecimiento de unos pocos que ya son inmensamente ricos.

user siempre los mismos protestantes | Hace más de 7 años

siempre están los mismos en contra de todo, de todas las manifestaciones y protestas, faltando al respeto y con tal de llamar la atención a los demás, ni respetan el turno de palabra del alcalde, una vergüenza que haya gente de esa calaña

user Per es Moll | Hace más de 7 años

Xavi, crec que no has llegit bé o no has entés res. A mí els treballadors em mereixen tots els respectes. 25 anys anys més de concessió lis asseguren sa feina i no hi tenc res a dir. 12 mil metres més dins la mar no les necessita AlcudiaMar. I t'agradi o no, s'Empresa va actuar de manera miserable posant-vos a tots voltros d'escut. Hagués donat sa cara es curret...!