ca de bou ca de bou | Hace 7 meses

S’Almogàver"forasterum vengut per aquí". ¿odio a los que en busca de poder vivir o vivir mejor vienen a trabajar en lo que no quieren los de aquí?. ¿Miedo a que vengan de fuera mejor preparados y accedan a puestos de trabajo?. En este apartado podemos analizar la procedencia del personal llegado de fuera, con todo el beneplácito catalanista, para las plazas de universidad, sanidad, educación, etc. La historia la escriben los ganadores, pero si tienes el dinero suficiente podemos reescribir la historia a nuestra conveniencia, imponiendo lengua y personal en entidades oficiales.

LLorenç Vicens LLorenç Vicens | Hace 7 meses

Si ningú no fa res per aquesta llengua tan estimada i que ens varen ensenyar els nostres avantpassats, morirà. Si es vol tanta llibertat, hi ha pobles on sa majoria d’alumnes són magrebins, ido que triïn

user Trasto | Hace 7 meses

Jo me deman perquè fomentar aquesta rivalitat de quina llengua millor, perquè pareix que el català és pesta. La riquesa lingüística és un tresor que aquests s'estan carregant... quin mal hi ha en créixer "bilungües" i facilitar el cervell aprendre altres llengües. Senyors, si estau ple d'odi i privau als vostres fills de l'oportunitat d'aprendre llengües, nomes creareu gehtos i enfrontament entre la població. BASTA JA! Hi ha temes molt més importants que la matèria lingüística!! A part... com es durà a terme tot això als centres educatius?? Es passarà la patata calenta i que cada centre s'espavili... perquè enlloc se xerra de com se farà si a un mateix centre no hi ha unanimitat i pens que és l'aspecte més important!

user AC74 | Hace 7 meses

PPVOX encara faran bo en Bauzà. Aquests tot lo que no sigui una grande y libre no els hi cap en el cervellet!!!

user Jan Ferragut | Hace 7 meses

S’AlmogàverDeixa de decidir pels altres, no estem en una dictadura. A més a més, la llengua que s'ha estat imposant a les illes ha estat el català, llest.

user Jan Ferragut | Hace 7 meses

Volvió la democracia!

user Via Fora ! | Hace 7 meses

Ok1, aposta millor per sa teva beneiturança, és aposta segura.

user Via Fora ! | Hace 7 meses

El CATALÀ és la llengua mare a ses illes Balears. I fora rotllos espaÑolistes abusons.

sempre feliç sempre feliç | Hace 7 meses

PACO¿Será debido a que a nivel mundial el catalán no pinta nada frente a los 600.000.000 (seiscientos millones) de castellanoparlantes?. A estas futuras generaciones, que iniciarán esta nueva etapa en su educación, en donde los padres podrán decidir que IDIOMAS serán más necesarias para que de adultos puedan optar a puesto de trabajo, en igualdad de condiciones que opositores de otros países. Tal vez estos padres o tutores se equivoquen, pero no será por una IMPOSICIÓN de una lengua que no es la propia y autóctona de estas islas, que por motivos políticos y económicos venimos padeciendo desde hace 40 años.

user S’Almogàver | Hace 7 meses

Recordemos que los niños baleares auténticos~ parlen en la llengua dels balears. I que es forasterum vengut per aquí voldria estar a s’alçada de decidir per ca nostra.