user guillem | Hace 8 meses

El transport marítim de mercaderies es tant barat pels empresaris que importen a diari productes de la península cap a les Illes, que el Laccao, la cervesa, la Coca Cola, la Pepsi, els productes Bimbo, entre d’altres, que perfectament es podrien produir a les Illes, ara es produeixen a la península, s’embarquen cada dia a un preu negociat i amb els mateixos camions que els distribueixen pels centres comercials, supermercats i comerços locals, ja no els cal crear llocs de feina locals i ens obliguen a dependre exclusivament del sector serveis.

user Via Fora ! | Hace 8 meses

Joanot, alfalfa ??? .... on és s'alfalfa ? .... tu saps lo que costa en recursos hídrics s'alfalfa ? .... per això ja veiem els camps sembrats d'alfalfa, com anys enrere. Que era de guaaaaaaaaapo veure herctàrees sembrades d'alfalfa i amb el xis-xis del regadíu regant-les . Aaaaahhhhh quina olor i frescor em recorda. A més, feia d'escut al sol, mantenint la terra fresca i hidratada. La globalització i capitali$m€ ho està rebentat tot. Balears és una víctima, i ben fotuda.

user Via Fora ! | Hace 8 meses

Entre la globalització, la tendència al alça de beure menys llet, substituida per begudes vegetals, l'especulació i abusos d'intermediaris, i la cobdicia del sector empresarial, ja tenim el pastís muntat , i clar, volen que ho pagui el més feble, el que pateix més treballant i dedicant la seva vida: els pagesos i agricultors. PROU d'abusos. Globalització + capitali$m€ = càncer del planeta .

user Christian | Hace 8 meses

Tenemos a armengol con sus pinganillos y su rancio nacionalismo. Ella nos sacará de la crisis 😛

Lucky Lucky | Hace 8 meses

Muy mal por todos esos mallorquines que no compran AGAMA. Mucho quejarse de que nuestra única fuente de riqueza es el turismo pero luego no apoyamos al sector ganadero local.

user Pep Remu | Hace 8 meses

De fora vendrán....

Miguel Abril Miguel Abril | Hace 8 meses

El de la botella de litro casi 3€ y encima ya no es como el de siempre, ahora siempre tiene pegotes blancos de la leche en polvo que le ponen.... Si fuera precio razonable, se compraría, pero a esos precios han pasado el límite de lo que el consumidor está dispuesto a pagar...y en lugar de sacar más beneficios, han frenado la venta del producto..

Joanot Joanot | Hace 8 meses

No es normal el precio al que se vende está leche 1,40/1,50, máxime habiendo pastos en Mallorca y alfalfa. Y menos normal es que la paguemos a este precio y que digan que como no venden la envían a la península a pérdidas. Están bobos o que les ocurre a estos directivos de esta empresa? O la quieren cerrar y vender los terrenos para construir ?? Algo raro hay fn todo esto

user mallorquinsub | Hace 8 meses

Ares68Por los impuestos, sale carisimo producir en mallorca, los politicos se lo estan cargando todo

user Albercoc | Hace 8 meses

Li LaTampoc hi ha cap altra espècie que mengi paella.