user Cla | Hace 9 meses

AngelcaídoTodos los muertos tienen derecho a la dignidad. Es usted que no puede leer una noticia cómo esta mostrando compasión y empatía con los protagonistas y tergiversar siempre todo con la fórmula del "y tú más.." Menos mal que ya le conocemos todos por estos foros. Incluso lectores con más afinidad política con su opiniones están hartos de sus manipulaciones.

user Fritz | Hace 9 meses

AngelcaídoEse tema no interesa a la izquierda

MarBosch MarBosch | Hace 9 meses

PepitoQue errat vas! Aquí els culpables foren els feixistes que planejaren tota una neteja ideològica del territori. Et convendria escoltar algun discurs, els pots trobar els audios originals a internet, de, per exemple, en Queipo de Llano, demanant violar, torturar i assassinar les dones republicanes, amb aquestes paraules. Vares sentir mai això a cap dirigent republicà? Ja et dic que NO. No venguis el fum que els legalment demòcrates eren els culpables. Per cert, recordar que quan es va donar el cop d'estat el govern era podriem dir que de dretes, bata veure qui eren els seus ministres.

Angelcaído Angelcaído | Hace 9 meses

M HerreraLe ruego Lea mi contestación a Mar Bosch y disculpe no le leyera antes. Sí existe algún error sólo me lo dice.

Angelcaído Angelcaído | Hace 9 meses

ClaAcaso no los muertos en el otro bando no tienen derechos? No me puedo creer que usted piense esto.

user Cla | Hace 9 meses

Angelcaído¿Solidaridad con los que han visto desaparecer sus padres aquí? ¿Sin politizar?

user jufina | Hace 9 meses

la diferencia esta que los vencedores les pusieron placas, calles y honores y los vencidos enterrados en cunetas, pozos,..bien escondidos y toda familia sin poder llorar tener que aguantar 40 años ser parientes de un desparecido, esto es mi simple opinion por haber vivido las consecuencias.

Som i Serem Som i Serem | Hace 9 meses

Molts d'ànims als valents afectats. És increïble que encara hi hagi gent que no empatitzi amb les injustícies tan greus que s'han intentat amagar tant de temps

user Pepito | Hace 9 meses

- Por favor, dejen a los muertos en paz! Aquello fue una guerra civil, en la que tanta culpa tenían los rojos como los nacionales.

MarBosch MarBosch | Hace 9 meses

AngelcaídoTOTES les persones que varen desaparèixer a mans del republicans foren cercacades, recuperades i enterrades amb honors, els dedicaren carrers, els feren misses, a algun€s inclús beatos o sants, ... per contra, CAP de les persones desaparegudes i ASSASSINADEs pel bàndol colpiste fou ni reconeguda, ni cercada i molt menys ajudada la família, ben al contrari, tenien fins i tot prohibit vestir-se de dol, no fou reconeguda la seva mort fins a principis dels 80. Fins i tot a dia d'avui trobam que vertaders assassins psicòpates, com el tristament famós general Yagüe encara té dedicat un carrer a Santander, despré de manar ASSASSINAR entre 2000 i 4000 persones a Badajoz (10% de la població), moltes d'elles a la plaça de toros on els clavaren fins i tot banderilles. Sempre s'gha dit que fou un cop d'estat que fracassà i donar lloc a una guerra civil i és FALS, fou una neteja IDEOLÒGICA de la població, perquè sinó, com es justifica que el dia 1 de juliol el co0lpistes comprassin ja el material de guerra a en Mussolini, i n'hi ha contractes signats que ja han surtit a la llum i són clars. a Espanya es va dur a terme una NETEJA IDEOLÒGICA.