user Xot | Hace 9 meses

1992, en 1er lloc, faré lo que jo cregui oportú, i no se fiqui en el lliure albir de ningú. (Que no doni un "DEP" no significa que no em sap greu la seva mort; és que és evidentíssim)

user 1992 | Hace 9 meses

XotEn primer lloc, doni condolències. I en segon lloc, li recoman no treure conclusions precipitades, com ens té acostumat.

user 1992 | Hace 9 meses

En pau descansi! Un altre jove que se'n va massa prest, un llàstima...

user Xot | Hace 9 meses

Jo fa molts d'anys, començant sa carrera universitària vaig entrar a l'estiu a una empresa del MercaPalma, on eren un tirans i abusons de manual. Els vaig avisar que els "palés" anaven massa carregats, i deficientment compactats, per anar dins el camió de transport, i no només no em varen fer cas, si no que em varen abroncar de mala manera. Conseqüència, als pocs dies, la gran i excesiva pila de capses mal precintades, va caure agafant-me i mig esclafant-me. Una setmana de baixa. IDÒ, què te pareix !!? ... Els hauria d'haver denunciat. No ho vaig fer. I com a premi, em van "acomiadar", perquè vaig tenir unes paraules amb un dels socis, que em tractava com si fos un "monigote". El vaig deixar plantats, i me'n vaig anar en aquell mateix instant, amb una sensació de "justícia" com he sentit poques vegades a ma vida. Encara recordo ses darreres paraules d'aquell maIparit: "Però, eh! , on vas? ... no pots deixar sa feina així" . No?... hahahaha.

user PepTONI | Hace 9 meses

MOLTS D'ANIMS A LA FAMILIA !!! Me sap molt de greu lo que ha passat. Vaig coincidir fent el servei militar amb en Xisco i no sé si es trata d'un fill seu....però el que si se és que són molt bona gent i no es mereixen (ni ells ni ningú) que passin aquestes desgràcies de sa vida. M'he quedat sense sebre dir res més. Lo dit: Me sap molt de greu i molta força per superar tot això. DEP en Joan que essent de sa familia Adrover, segur que era un gran xicot. MOLTS D'ANIMS i UNA FORTA ABRAÇADA !!!

user por dioss | Hace 9 meses

XotEra el seu fill. No crec què sigui un cas de lo què tu ja dónes x duposat com a explotació laboral

user por dioss | Hace 9 meses

SolagneSolagne, era su hijo.

user Datil | Hace 9 meses

Es una tragedia tan grande que no se como podrán soportarlo sus padres, yo no se si podría, les deseo que a ver si lo pueden superar, pero las cosas de este mundo no respetan ni a jóvenes ni a viejos ni a buenos ni a malos, es injusto pero es real

user LLucmajorer | Hace 9 meses

es cierto, nadie lee las noticias y opinan sin mas!!, pobre chaval, QEPD!!!y mucha fuerza a la familia.

user Mallorquin tonto | Hace 9 meses

Solagne"Empresario a la carcel" = Cuidado con los comentarios, era el hijo de propietario.