user ciutadaciutadella | Hace 9 meses

baixamanerEn fí, que flac açò enganyar-se un mateix i en açò és en lo únic que estas fet tot un expert. Encara no saps que un partit aliat des comunistes i sanchistes va presentar a 44 terroristes i 7 assassins d'ETA a ses seues llistes?

user ciutadaciutadella | Hace 9 meses

baixamanerEs que ja s'ha vist a ses darreres eleccions del 28 M i 23 J que no enganyau a ningú sou es comunistes podemites i de Sumar, que heu quedat per darrera Vox i heu tingut que fer un ERE. A ses autonòmiques a Balears Podemos va perdre 5 diputats que va guanyar Vox, pujant de 3 a 8. Al Consell de Menorca Podemos va perdre 1 conseller que va guanyar Vox. Al Consell de Mallorca Podemos va perdre es 3 consellers que tenia i 2 es de va guanyar Vox pujant de 3 a 5 i al Consell d'Eivissa Podemos va perdre 1 conseller que va guanyar Vox. Açò si que es "descomposició".

user baixamaner | Hace 9 meses

La descomposició dels feixistes serà un bé per a tots. Actualment el feixisme es el perill mes gran per la democràcia. Ahh i so no tenen mes arguments q el de ETA dirlis q ja fa anys que no existeix. O sea q se vayan von ese cuento a otra parte, q ya no engañan a nadie, tal i c s'ha vist en les darreres eleccions.

user ciutadaciutadella | Hace 9 meses

alonso valcárcelBildu reúne a todos los criminales de ETA. En sus listas presentaba a más de 40. Mucho peores que mala gente, asesinos y terroristas de la peor especie. Y los que los enaltecen también son gentuza.

Hans Isabel de Villena | Hace 9 meses

Els espanyitos han vist que el pp només pot governar tot sol i han decidit carregar-se'ls. A veure si així sí.

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

alonso valcárcelPues un partido aliado del PSOE y "Sumar" presentó a 44 terroristas en sus listas incluidos 7 asesinos. Más "mala gente" imposible. "Mala gente" son los que sueltan y rebajan condenas a violadores, pederastas y abusadores. Favorecen a ladrones de casas okupas y reducen penas a políticos corruptos.

alonso valcárcel alonso valcárcel | Hace 9 meses

JoanotAñado que lo primero que han hecho los Voxquimanos al llegar al poder ha sido subirse el sueldo y prohibir derechos. No olvidaré que votaron en contra de subir el sueldo mínimo y de las pensiones. Son mala gente que viene del pasado franquista.

alonso valcárcel alonso valcárcel | Hace 9 meses

Jose CavallerTxapote ni está ni ha estado en Bildu. ETA ya no existe.

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

PruneitorY mejor, infinitamente mejor el partido de Ortega Lara que el de Otegui, Txapote y sus aliados.

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

PruneitorLos hooligans del odio son los del partido de los terroristas y sus aliados.