user Ferrerot | Hace más de 7 años

Abans d'escriure llibres haurien d'aprendre bé les característiques del nostre parlar. El vídeo de la nina que corregia la mestra era patètic! Bellugar era incorrecte segons en Font!

user Ferrerot | Hace más de 7 años

Ells criticaven les subvencions. Per a q les demanen?No hem de pagar llibretxos de fracassats amb foblers públics!

user Telele | Hace más de 7 años

Aquests són els amigotes del molt honest Mario Conde, que com aquests il·luminats, ens vènia a explicar que parlem a Balears... A aquesta fundació, com el circulo, just els preocupa el seu castellà i es doblers, qui sap si per pagar les fiances dels seus líders... com el mateix Conde, que com és sabut tira dels seus amics de l'associació Francisco Franco per intentar pagar la fiança. Com es diu en castellà:dime con quien andas y te dire quien eres!

user Marga | Hace más de 7 años

Mos mereixem una televisió, uns governants que vetlin per ses modalitats de ses nostres illes, no per acabar amb elles per substitució... Dos representants de s'OCB que només cerquen imposar s'estandar barceloní és sa resposta a cuidar de lo nostro, de sa nostra herència... Ja sé a qui no votaré senyors des pacte

user Ferrerot | Hace más de 7 años

T'has descuidat de la venda de Montpeller i del currículum polític del senyor Font. Recordau els macromunicipis d'Horrach? UPyD era el partit del futur!

user Aina - Soller | Hace más de 7 años

Se m'havia descuidat lo més important.. en s'anterior comentari, felicitar sa Fundació Jaume III pes bon treball que estan fent per protegir i divulgar tota sa nostra cultura i història tan amenaçada pes pancatalanisme. Enhorabona no atureu .. !! Per cert aquest desgobierno que tenim ases Nostres illes.. si presumeixem tan de demòcrates.. per que tenen tanta por en un referèndum en es tema de sa llengua.. POR .. simplement por.. a sangran majoria silenciosa que som..

user Ferrerot | Hace más de 7 años

Per què no parlau mai de la venda de Montpeller ni del passat del senyor Font, Aina de Sóller?

user Aina - Soller | Hace más de 7 años

Mai es mallorquins i mallorquines , es Balears.. mos fareu sentir catalans ni des seus inventats molt intencionadament.. interessats pastissos catalans.
Sou cuatre replegats i sempre ho sereu, uns traïdors de sa vostra terra, uns venuts i manipuladors de sa nostra cultura ... de sa nostra història.. No teniu dignitat per viure aqui ni la coneixeu...
Es Principat " US " espera.. sereu més feliços Mallorquins i Balears sempre ..!! Catalans des seus pastissos MAI ..!!

user Ferrerot | Hace más de 7 años

Quan les nostres padrines resaven o ens cantaven romanços usant l'article literari també ho degueren fer influïdes per Jordi Pujol, no?

user Ferrerot | Hace más de 7 años

Segons la Fundació Jaume III el català de Llull estava influït per Jordi Pujol. N'Horrach ho deu haver estudiat.