EN PEPÊT GONELLA EN PEPÊT GONELLA | Hace 9 meses

TifaróSe te olvidó decir ¡¡POLÍTICOS DE LA DERECHA!! seguimos esperando que Feijóo presente todo lo que tiene y lo que cobra ¡¡Y que es de obligado cumplimiento!!

EN PEPÊT GONELLA EN PEPÊT GONELLA | Hace 9 meses

Al150Y por eso Abascal vive en un casoplonazo pagado a toca teja ¡¡Sin saber de donde ha sacado ese tipo la pasta!! y eso lo aplaudes. das algo que comienza por as y termina por co.

user Mate_u | Hace 9 meses

Hay que ver, los que más atacan a Pedro Sánchez son los que más han defendido al corrupto, vividor e inviolable emérito. Como apesta a ignorancia!!!

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 9 meses

MarBoschNo es preocupi, Angelcaido no li contestará, quan li posen les coses clares amb dades ja no te arguments i desapareix, ell es mes de manipular i dir mitjes veritas (la mitja que a ell li interessa)

MarBosch MarBosch | Hace 10 meses

Angelcaido2012 - Luis de Guindos, ministre de Economia, crea la Sareb per comprar amb € de prèstec europeus i avalats per l'estat espanyol, cents de milers d'actius immobiliaris de les caixes, que havien fet fallida el 2008, aquí les hi deix amb les quantitats: Bankia (22.424), Caixa Catalunya (Catalunya Banc) (12.599), Caja de Ahorros del Mediterráneo (12.474), NovaCaixaGalicia (9.404), Banco de Valencia (6.103), Caja Castilla-La Mancha (4.215), Sareb (2.192), Unnim (1997), BMN (1.645), Banco CEISS (1559), Cajasur (1.192), Banca Cívica (977), Caja3 (407), Banco Gallego (245) y Liberbank (124). Pot veure que les més endeutades eren aquelles que dueien dècades gestionades per polítics del PP, com per exemple el sr. Blesa, que per tot currículum fou el company de taula de n'Aznar... i que "patí" un suicidi" La Sareb va concentrar tots els actius considerats tòxics: vivendes acabades o en construcció i deutes de promotors i contructores... Això havia de finalitzar el 2027. En aquest temps s'havia de retornar el rescat i, oh!, sorpresa! som l'únic estat d'Europa que no recuperaran aquests €, que recordem "no havien de costar un € als espanyols". Si això no es compleix el deute és de l'estat espanyol, i el març de 2021 Europa obliga Espanya a incloure aquest rescat dins el deute, uns 35 mil milins d'€. I que passa, que l'estat necessita gestors, a la SAREB, que venguin aquests actius i els donin sortida al mercat, perquè sinó el deute fins i tot pot anar augmentant, i aquí és on entren els fons voltor, que s'encarregaran de les vendes, cobrant la corresponent comissió. El problema no és d'ara, el problema ve arrossegat des del dia que es varen rescatar bancs, caixes, immobiliaries, contructores, a l'estil que jo en dic "comunisme capitalista": Els beneficis per a mi i les pèrdues ens les repartim... Aquí el que va fer el govern, i ben fet, és donar sortida i vendre actius que poden ajudar a davallar aquest dèficit arrossegat des del 2008. Ja sé que és un poc llarg, però és per entendre TOTA la situació en el seu contexte.

Al150 Al150 | Hace 10 meses

Él es sociista deberia ser consciente y vivir en una chabola piojosa que es precisamente lo que quiere para los demás

user Tifaró | Hace 10 meses

La mayoría de políticos solo cuenta lo que les interesa, de lo demás si les pillan darán las explicaciones que les convenga

user InVinoVeritas | Hace 10 meses

¡Qué raro! Una declaración normalita para ser un presidente del gobierno de España. Nosotros que estábamos acostumbrados a ingentes rentas y grandes patrimonios de anteriores presidentes.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 10 meses

Angelcaidoel señor Fakejoo se negó a presentar su declaracion de bienes incumpliendo la ley, ¿eso le parece bien? porque parece tirar otra cortina de humo...

user Selenita | Hace 10 meses

AngelcaidoLos tiene Sánchez en las Bahamas, so tontorrón