user Juan | Hace 10 meses

Sento molt dolor llegint historia d'el Predi i lo que està pasant.. TAMBE TORNAREU GRANS , ALGUN@S NO ARRIBAREM , PERO PASAREM PER AIXO , I MOS RECORDAREM DEL ABANDONO QUE PATEIXEN ELS NOSTR@S MAJORS... PODEU PARLAR , CRITICAR A UNS I EL ALTRES I .PASARAN CINCUATE ANYS I PASAREU PEL ""TUBO""... AQUESTA ES LA REALITAT....EL MAJORS SOBREN I LO MES TRIST , SOBREN PER AQUELL@S QUE VAREN HEREDARLO TOT. TRIST ,MOLT TRIST.. PER CERT , AGAFAU AL PRADI I ANAU A OPTICA I DENTISTA I ARREGLAU EL PROBLEMA ... I FEIS MES VISITAS ..CAGONTOT I MECAGONTOT

J.B.V. J.B.V. | Hace 10 meses

Solo pueden opinar los que lo tienen en casa

user Acb | Hace 10 meses

A mi padre le pasó lo mismo con las gafas y la dentadura….Se perdieron en la residencia….Pero, que le vamos a hacer??…….. Pienso que los hijos deberían de preocuparse por sus padres aún estando en una residencia ….pero claro…eso lleva dinero, y tiempo para visitas varias al óptico o al protésico…..y no todos están por la labor………Una pena que después de casi un año no se hayan preocupado de reponerle sus gafas y dientes….Muy triste..

MarBosch MarBosch | Hace 10 meses

Sun llegeix totes els comentaris veig que hi ha molta gent MOLT desinformada: a) La gestió de les residències públiques correspon a l'IMAS. b) Les residències privades pertanyen a empreses i són spervisades pel Copnsell, per l'IMAS. c) El tema sanitari té poc a veure amb les residències, simplement que els donen assistència sanitària, exccepció de les públiques que pel que sé tenen sevei metge propi (al manco la Llar d'Ancians). d) A les residències públiques no es demana hora per visitar els residents, a la majoria de privades sí, endavinau el per què? e) El tema de ulleres i dentadures és MOLT complicat a les residències perquè no els pots posar nom (com a la roba) i clar, imaginem que ets a una taula fent una activitat i entre dos o dues s'intercanvien les ulleres... que pot semblar impossible, però passa, i molt sovint i del tema dentadures que us ho expliquin... f) En tema place de residència passa que Espanya va molt endarrerida perquè a la majoria de països hi ha places i diferents tipus de residències, perquè desgraciàdament avui la majoria de llars necessiten dos sous i no pots tenir cura dels majors. g) Per cert, es veue més "desastres" de cuidadors familiars que de cuidadors professionals, que saben millor com moure, banyar, canviar, ... una persona que no els familiars que ho podem fer "amb amor", però no lleva que no tenim la seva preparació.

Loly Garcia Loly Garcia | Hace 10 meses

Las residencias carísimas y mal atendidos, pero el gobierno se dedica a regalar dinero, en vez de invertirlo en nuestros mayores, sanidad y educación, se lo hasta en pagar grafiteros y renovar parques q no necesitaban renovarse

ANTONI ANTONI | Hace 10 meses

Luis uribe sanchezPone que es una residencia privada

user jaque | Hace 10 meses

Hay quien ha venido y no ha pagado nada y viven como Reyes.

Dolores Dolores | Hace 10 meses

Mis padres murieron en casa, atendidos por mi, mi hermana vive en un piso d los llamados tutelados, y está muy feliz, todo es cada persona como pueda o quiera.

Driss Harraoui Driss Harraoui | Hace 10 meses

Un padre y una madre pueden mantener a tres o cuatro o más hijos y todo los hijos no son capaces de cuidar y mantener a un padre y una madre es alucinante !!!!

El filósofo granadino Luis uribe sanchez | Hace 10 meses

La GESTIÓN de las residencias es del IB SALUD. ¿ No querían competencias ?