user Aina | Hace más de 6 años

POLÍTICS COVARDS!

user Emprenyat de politicuchos de pacotilla | Hace más de 7 años

Aquests cada dia fan MÉS ganes de riuere. Ara se'n van de vacances parlamentàries. Ja ho veurem el setembre. Covards, vividors de doblers públics, aferrats a les cadires i als privilegis! NO compliu amb les vostres promeses.

user MES PODEMOS PSOE TOREROS | Hace más de 7 años

EL MEU VOT ANIRÀ A LA PAPAPERERA AIXÑI EMPRENDAN, ELS PROGRE CADIRETES CAGATS.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Lo del tal roberto alcazar (sensa majuscules ni acentuar, si que ja es per una candidatura al Premi Einstein (premi Nobel a l'estupidessa humana) es deu pensar que poden fer el que els hi doni la gana, i lo del orgullcoratje i valentia no es demostra ja que els roben, els foten tots els drets i aquests personatjes segueixen votant als que els hi fan, si aixó es tenir lo que diu resultarà que jo soc l'Arquebisbe de Canterbury

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Per descomptat Hots que aixó es com be dius "Espanta" que es facin espectacles per sadics ho demostra i saps una cosa ilustre jurista, de blindats res de res, es veu que el dia que explicaven competencies feres campana. Aqui es prohibiran, igual just es salva es bau de Fornalutx, pero de espectacles de tortura aviat no s'en podrà fer ni un a totes les Balears., per cert dir lo de s'alçada d'un ca assegut es diu referintse a un nin o una persona molt baixa, mai de que siguin pocs o molts. Valent mallorquí de xiste estas fet si ni coneixes que toca dir. I son molt pocs els que surten al carrer pero molts mes dels que et penses que deploren espectacles salvatjes, que just poden defensar o sadics o patans descerebrats, si no son ses dues coses en algún cas.

user roberto alcazar | Hace más de 7 años

Ánimo camaradas, uníos. Si ganamos las elecciones obligaremos a los funcionarios a ir vestidos de toreros al trabajo y declararemos LA FIESTA NACIONAL patrimonio de la humanidad. Sacad a relucir ese orgullo, ese coraje y esta valentía que tanto nos caracteriza como ESPAÑOLES que somos.

user toros | Hace más de 7 años

el domingo a los toros holeee

user Hots | Hace más de 7 años

En septiembre no pasará nada. Antitaurinos no feis s alcada d un ca assegut. No es pot prohibir es toros. Esta blindats pero Sa llei dee 2013. Aixo encara es Espanta. I seguramente ho sera pero molts d anys mes.

user MARIO | Hace más de 7 años

Y claro...la creueldad tiene bula....que TRISTE!!

user Super ratón | Hace más de 7 años

Y los caballos de San Juan? Serán los próximos?