Tortugueta Tortugueta | Hace 10 meses

Pasaba por aquílo que et dic. T'inventes dois. Si els contractes estan al teu nom pots demanar baixa, ipso-facte. Altra cosa és que per algún motiu hagin canviat el titular dels contractes, cosa en principi impossible sense consentiment del propietari, o que hagin aportat documentació falsa, cosa que és delicte greu.

Tortugueta Tortugueta | Hace 10 meses

Pasaba por aquí, lo que et dic. T'inventes dois. Si els contractes estan al teu nom pots demanar baixa, ipso-facte. Altra cosa és que per algún motiu hagin canviat al titular dels contractes, cosa en principi impossible si el seu consentiment, o sin que hagin aportat documentació falsa, cosa que a més és delicte greu.

user Nano | Hace 10 meses

Vamos bien.este es el camino de la alianza de civilizaciones.gracias Zapatero , contigo empezo todo.

user Pasaba por aquí | Hace 10 meses

TortuguetaAquí el único que miente y manipula es usted. Si un propietario corta la luz y/o el agua a los okupas estaría cometiendo un delito de coacción según el artículo 172.1 del Código Penal. Además, hay tantas noticias y casos de denuncias hacia los propietarios que ni merece la pena discutir con usted por algo tan evidente.

Tortugueta Tortugueta | Hace 10 meses

Pasaba por aquí, no sé per què parleu d'oïdes o inventant directament. Si t'ocupen qualsevol propietat i tens allà suministre d'aigua i llum, tens tot el dret a demanar fi de contracte a la companyía elèctrica o d'aigua. Hi ha gent que ho fa perquè marxa fora o sap que no els utilitzarà per qualque motiu un llarg temps. El client mana, i tens tot el dret a exigir fi de contracte. · Guanyes : en estalviar pagaments absurds, i que se n'aprofitin del suministres de qualque forma ·Perds : haver de re-contractar suministres, que són unos 300-400€ . Crec que és evidentíssim s'avantatge i benefici. Així que deixeu d'inventar i mentir, manipulant.

Tortugueta Tortugueta | Hace 10 meses

Això de tornar a exercir més violència contra el de sa tenda ho diu tot. A això se li diu "anar a per llana i sortir esquilat".

user Pop | Hace 10 meses

Toñitosel trabajador cogió una barra metálica y golpeó al cliente y le fracturó el brazo. Defensa desproporcionada (el otro le arrió dues "mambelletes") Delito de lesiones

user Pasaba por aquí | Hace 10 meses

Toñitos¿Por qué se detiene al dueño si okupan su casa e intenta recuperarla cortando la luz y el agua?. Pues por la misma razón, porque en este país se defiende al delincuente.

user Pop | Hace 10 meses

Pere Garau, Pakistaní i argentí... Ja està casi tot dit. Falta es senegalès de torn.

user veinat | Hace 10 meses

Yo creo que es problema de la calor