user Danisa | Hace 10 meses

Mallorca es de los alemanes, no os equivoqueis

user Fakejóo & Puça Paparra | Hace 10 meses

FartdecurtorÉs un jubilat que es passa tot el dia davant la pantalla. Com el professor que sóc és molt senzill identificar els seus escrits malgrat que utilitza una infinitat de noms diferents. És una mena de milhomes què treu prestigi al fòrum públic i gratuït. Té una especial aversió a Antònia Font i Rosalía. Va quedar encallat escoltant el viva España del Manolo Escobar.

user Arreleta | Hace 10 meses

SandíafrescaLa major part de la gent ha votat canvi de model econòmic i manera de gestionar els assumptes, però no contra la llengua de la terra. Si el pp va contra la llengua catalana tendrà problemes. Ho saben.

user Weiner | Hace 10 meses

2030 FYEl mallorquín es más antiguo que el catalán. Porque cuando nosotros teníamos gramática ellos hablaban en llemosino y occitano.

user Weiner | Hace 10 meses

Skunk#1Pues ya sabes, puedes irte a Gerona cuando quieras. Te sentirás muy catalán allí. Que de mallorquín no pareces tanto.

Tro_de_pam PassKul | Hace 10 meses

Em vaig quedar en les ganes de convidarla a fer un gelat per Sa Rapita...

user antipolitico | Hace 10 meses

Mismo perro con diferente collar .

user PRM | Hace 10 meses

Skunk#1Totalment d'acord amb tu. Jo vaig neixer a els 60, vaig haver de fer sa mili, faig feina des de es 22 anys, ningú m'ha regalat res. Sa primera vegada que vaig sortir de Mallorca, va ser per un tema mèdic amb 16 anys, per visitar a un metge de Barcelona, i es billets varen costà un ronyó. I desprès per viatje de noces. Sa roba era de marca Pierre Garau, res de Adidas, Nike, Levis, etc. Avui hi ha moltíssimes coses que estàn millor que a els 80, però es veritat que també n'hi ha d'altres que han empijorat. Lo que mes me molesta per sa meva manera de veure sa vida, es que hi ha massa gent. I n'Antonia Font (grup) m'agrada molt. Tenen lletres que tenc ben clar com es varen crear.

Skunk#1 Skunk#1 | Hace 10 meses

2030 FYPrimero, entre todas las variedades de catalán que existen, probablemente el de Girona sea el que más se parece al mallorquín así que has escogido el peor ejemplo de todos (artículo salado, pronunciación de la è, etc.). Segundo, y lo más importante, si ese argumento fuese lo que determina que el catalán es distinto al mallorquín, en España se hablarían 50 idiomas y no 4 porque te aseguro que si te vas a un pueblo de Extremadura entenderás un 10% de lo que dicen por mucho que ambos estéis hablando castellano (y lo mismo sirve para un pueblo de Asturias o uno de Murcia). No hablemos ya de el español que se habla en muchos países de Sudamérica que, aunque nadie duda de que sean el mismo idioma, no se parece en nada al nuestro.

user 2030 FY | Hace 10 meses

LectoraEl catalán se parece al mallorquín como un huevo a una castaña. Si va un mallorquín de Sa Pobla a Gerona no lo entienden ni con el Google.