user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

La Tinatots aquests hotels en primera fila estan construïts en sòl urbà, i es que han donat sa llicència han estat ets ajuntaments. Es càmping està en sòl rústic i és il·legalitzable, com es Tribunal Suprem ha sentenciat. Si un dia vas per sa Colònia de Sant Pere, sa zona urbana, veuràs que ses edificacions de primeria línia són totes baixes (dues altures, màxim, llevat de dues finques de pisos de tres altures) i s'únic hotel en primera línia, a S'Estanyol, també és de dues altures.

user La Tina | Hace 10 meses

A juzgar por la foto es mucho más mallorquin e humilde que todos estos hoteles megas que se hicieron EN PRIMERA FILA COMIÉNDOSE PLAY VIRGEN DE MURO .... como se les da licencia a estas bestias de hoteles y a su vez a algo sencillo no ..... El gobierno de izquierdas porque no ovió y legalizó parte de ésto????

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

Rebeldesi sa zona de sa Colònia de Sant Pere és s'única zona de Mallorca verge, només comparable a Menorca, és perquè sa gent d'allà s'ha oposat, històricament, a sa depredació des territori (Ravena, es Canons) i a on es polítics de torn, triats per sa mateixa gent d'allà, no han permès ets excessos urbanístics a un nivell similar de la resta de Mallorca. Sa conservació des territori no s'aconsegueix per generació espontània.

user Rebelde | Hace 10 meses

Uno de los pocos negocios de la zona de la Colonia San Pedro, que es la unica zona de Mallorca virgen, que solo se puede comparar a Menorca, donde las familias mallorquinas de los años 80, pernotaban en una especie de Oasis, con una piscina expectacular, rodeado de plataneros y un chiringuito, sus pequeñas casitas de madera, pero que tenian todo lo suficiente para pasar unas vacaciones de ensueño en un lugar privilegiado y con la playa en frente, daba la sensacion de encontrarte en otro sitio que no parecia la Mallorca masificada y llena de ruidos, pero enfin a los toca pelotas les va mejor una discoteca con ruido ensordecedor y sin dejar dormir a unos vecinos que buscan la tranquilidad, asi es la Mallorca profunda y del pelotazo, donde los politicos de turno, si no pueden sacar tejada, no les interesa para nada este tipo instalaciones turisticas, es una pena pero es asi.

Jose Manuel Jose Manuel | Hace 10 meses

El camping molesta, pero tranquilos que en 3 o 4 años os van a montar ahí una urbanización de adosados con piscina para extranjeros. Veréis que risa. Todo lo de al lado está hecho chalets y eso no va a ser diferente

user Maribel Gonzalez | Hace 10 meses

Esper que dins es solar que quedi no hi deixin construir res, sería una veritable pena....

user Benio Lastor | Hace 10 meses

Es muy sospechoso que en todo Mallorca no haya ni un solo camping de los que tanto gusta disfrutar a las familias.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

K9es problema és que això era un càmping, de veres, sense bungalows, que funcionava la mar de bé i es propietari va voler fer un hotel de 88 xaletets, completament il·legal. Ara, ni una cosa ni s'altra. Si no hagués estat per s'ambició desmesurada i es voler fer negoci fora de sa llei, hi hauria un càmping la mar d'agradable, únic a Mallorca. Abans de criticar segons què, faries bé d'informar-te millor.

user elantonio | Hace 10 meses

Otra gran victoria de los hoteleros para no tener competencia, igual que el de Alcudia.

p_lado p_lado | Hace 10 meses

UnomasLas leyes están para cumplirlas, TODAS!