user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

AngelcaídoMira! Ja pots afegir una altra mentida a sa teva llista: jo no he donat sa meva opinió, només he constatat que tu sí has donat sa teva intentant fer-la passar per veritat absoluta i que en Sánchez va donar sa seva (ni m'ho crec ni te crec a tu, tampoc). I, efectivament, dones dades publicades per mitjans de reconegut prestigi... que no corroboren ses teves afirmacions! Quina dada has donat de que en Sánchez digués que no pactaria amb Podemos per ses eleccions de 2019? Quina dada has donat de que digués que no pactaria amb independentistes? Quina dada has donat de que hagi apujat ets imposts a classe mitjana i treballadora? Sa dada de que sa Guàrdia civil encara és a Navarra l'he donat jo. Cri, cri, cri...

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Usted se cree lo de YO NO MIENTO SÓLO CAMBIO DE OPINIÓN… Felicidades Usted aporta SU OPINIÓN yo LOS DATOS PUBLICADOS por medios de reconocido PRESTIGIO.

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Tres comentarios y tre bloqueados. Qué te ocurre moderador de la TARDE ?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

Angelcaído1) "No habrá indulto" sa teva opinió és que va mentir; en Sánchez ja ha explicat que va canviar d'opinió (Pedro Sánchez: “No niego que cambié de opinión. Antes la solución era el castigo, ahora los indultos” EP 28/06/21. Cadascú té sa seva opinió, però te puc donar sa raó en aquesta qüestió. Rectific: totes ses teves afirmacions són falses o mitges veritats (és a dir, falses) llevat una, que és opinable. 2) "No pactaré con Podemos" Aquesta font que aportes fa referència a unes declaracions d'en Sánchez de setembre de 2014; a ses següents eleccions, de desembre de 2015 no hi va haver pacte; a ses següents, de juny de 2016, no hi va haver pacte; a sa moció de censura, de juny de 2018, no hi va haver pacte; a ses següents eleccions, d'abril de 2019, no hi va haver pacte; després de ses eleccions de novembre de 2019 sí que hi va haver pacte, després de sa segona repetició d'eleccions generals en dues legislatures consecutives. Mentres no demostris que per sa campanya electoral de ses eleccions de 2019 en Sánchez digués que no pactaria amb Podemos, sa teva mentida ha quedat demostrada. 3) "No pactaré con el independentismo" És evident que "no voy a permitir que la gobernabilidad descanse en partidos independentistas" és diferent de "no pactaré con el independentismo". Una altra afirmació que no has pogut demostrar. Mentida. 4) "No subiré impuestos" Bé, veig que ara rectifiques i fas referència a "ni a la clase media ni a la clase trabajadora", però no demostres quins imposts s'han apujat que afectin a aquestes persones. Mentres no ho demostris, sa teva afirmació segueix sent mentida. 5) "No saldrá la Guardia Civil de Navarra" "La Guardia Civil mantiene competencias en Navarra, pese a que Feijóo asegura que el PSOE la ha “sacado” de allí" font Newtral 18/04/23 De cinc afirmacions, quatre mentides i una opinió discutible. Per molt que repeteixis ses mateixes mentides i mitges veritats (és a dir, mentides), mai arribaran a ser veritat.

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

POR ALUSIONES de falsedad sobre mi comentario SANCHEZ MINTIÓ: 1) NO HABRÁ INDULTO : 14 de octubre de 2019. Ese día, el presidente del Ejecutivo hizo una comparecencia para valorar la decisión judicial y aseguró que los condenados cumplirían "INTEGRAMENTE LAS PENAS ". FUENTE : MALDITA.ES JUNIO 2021 2) NO PACTARE CON PODEMOS: "PODEMOS es populismo" y el PSOE NO PACTARA CON ELLOS "ni antes, ni después" de las elecciones Fuente : EUROPA PRESS JULIO 2015 3) NO PACTARE CON EL INEDEPENDENTISMO Pedro Sánchez, en 2016: «Yo no voy a permitir que la GOBERNABILIDAD DESCANSE EN PARTIDOS INDEPENDENTISTAS » En el CONGRESO. FUENTE :ABC DICIEMBRE 2019 4) NO SUBIRÉ IMPUESTOS "Este Gobierno NO VA A SUBIR LOS IMPUESTOS ni a la clase media ni a la clase trabajadora", ha repetido en dos ocasiones Montero, en el CONGRESO FUENTE EUROPA PRESS Act 20 JUNIO 2020 5) NO SALDRA LA GUARDIA CIVIL DE NAVARRA Marlaska aclara que "la Guardia Civil NO SALDRA DE NAVARRA " FUENTE A3 Enero 2020. Gracias señora y ahora pida disculpas....hay CIENTOS DE FUENTES he procurado escoger las mas emblemáticas....

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'Halicarnàs😂😂😂😂 Que RABIA eh!!! Qué FÁCIL ES PILLAR A LOS MENTIROSOS.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

Angelcaídotots. O són falsos o mitges veritats (és a dir, falsos).

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'HalicarnàsUsted diga en qué punto concreto de mi comentario miento y yo le entrego las fuentes y fechas de su publicación. SÁNCHEZ MINTIÓ : NO HABRÁ INDULTO NO PACTARE CON PODEMOS NO PACTARE CON EL INDEPENDENTISMO NO SUBIRÉ IMPUESTOS NO SALDRÁ LA GUARDIA CIVIL DE NAVARRA Se ha derogado la MALVERSACION para favorecer a sus socios independentistas catalanes. Y AHORA DÍGAME EN QUÉ PUNTO MIENTO SE QUE NO LO HARÁ PUES SABE QUE ES CIERTO. Gracias por la oportunidad de publicarlo otra vez y de demostrar que vuelve a mentir OTRA VEZ.

user Las cosas claras | Hace 10 meses

El Dimoni CucarellNo cal afegir res més... 👏👏👏

user Bep Bo | Hace 10 meses

CarlingüerLo dit, tot apunta a que repetireu es gran éxit des 28 M que amb el seu proverbial encert tan bé va preveure Tezanos. Enfadat? Lo que estic és encantat de veure que repetireu es ridícul paperot des 28 M. Tezanos no falla mai, sempre passa tot lo contrari de lo que preveu, i si diu que guanyareu és que perdreu per goletada.