user Arreleta | Hace 10 meses

Voler dinamitar l’estat de les autonomies és ultra, extremista, antisistema i desestabilitzador. Vet aquí de qui depeneu, futura presidenta. Uf.

user cabrianes | Hace 10 meses

Alcalinose lo merece?? un partido que a votado en contra de los pensionistas de los trabajadores y de todos los derechos sociales de este Pais, tu crees que se lo merece?? Te hago saber que los currantes y jubilados no vivimos de banderitas ni vivas a España.

user cabrianes | Hace 10 meses

Gengis KanLa gente a votado PP, creo que vas confundido.

user InVinoVeritas | Hace 10 meses

Gengis KanSinceramente, ¿usted cree que se les va a acabar el chollo? Sabe muy bien que no.

user Izta | Hace 10 meses

AlcalinoTiempo al tiempo….

user Lectora | Hace 10 meses

Podría haver estat presidenta cercant l'abstenció de MES, que no li hagués demanat càrrecs, ni entrar en el Govern, només protegir el territori, la cultura i la nostra llengua. Però aquestes futures baroneses i barons, ténen ordres estrictes del president del seu partit de pactar amb VOX. I perque ho fa aquest?Doncs segurament ho fa, perque en aquestes setmanes que queden abans de les eleccions generals, se produiran moltes injustícies, se destruiran drets i llibertats i tots els conservadors amb sentiments i dos dits de front, votaran massivament al PP perque els ultres no facin més desastres. I és que Sánchez és molt intel.ligent, audaç, temerari. Però com tots els nascuts de dia, és incapaç d'amagar res. En canvi Feijoo és igual d'intel.ligent però a més és molt "zorro"( aguineu) i espera amagat darrera una mata. Però ahir se li varen escapar unes paraules, que no passaren desapercebudes per a tothom.

user Lectora | Hace 10 meses

Gengis Kan. Tenim mania a VOX perque no és democràtic, perque les seves males maneres no se poden suportar, a un país lliure, perque vol destruir la nostra cultura i les nostres precioses illes, perque troba que no s'ha de condemnar la violència masclista, perque nega els drets als que no son heterosexuals, perque vol comandar a tothom malgrat no tenir majoria ni pintar res, perque tots els seus líders son persones desagradables, prepotents, malparlades i sobre tot, perque encara tenim dret a sentir simpatia o antipatia per qui ens agrada o no I fet net la boca, quan parlis de MÉS, de Podemos o del PSOE, així com dels altres partits de centre i d'esquerra més petits. Perque aquesta gent almenys treballa per la cultura, així com perque la vida dels ciutadans sigui un poc millor, no com voltros que cercau sotmetre- nos a tots. VOX és el partit dels nostàlgics del Franquisme, que encara no han paït que la extrema dreta hagi perdut el poder a perpetuïtat que li atorgava la dictadura colpista, dels acomplexats, dels envejosos i dels que no fan el pes i diuen que volen un canvi, però que en realitat, el que els agradaria, seria viure dins una pel.lícula ambientada en fa noranta o vuitanta anys, ja m'enten tothom. Deixa de dir mentides i pensa que hi ha més gent que no va de voltros que la que hi va, molts peperos inclosos. Basta veure a França, el desastre que ha fet la extrema dreta, filtrant mercenaris dels avalots, a dins d'una manifestació que protestava per un fet de violència policial, que hagués durat un dia o dos sense més repercussions. Però que fins i tot la família de la víctima ha sortit a protestar, perque s'utilitza el seu dolor per desestabilitzar a la societat i crear problemes al govern de la República Francesa. I això és la extrema dreta, que aqui se dedica a embrutar setmanalment el portal de la OCB , dels partits polítics progressistes i fins i tot de domicilis particulars i d'escoles infantils perque ensenyen en Català. Qualcú ho havia de dir: Ni heu vençut, ni molt manco heu convençut ni ho fareu . I no vos tenim por.

user guardin1953 | Hace 10 meses

Vox no es igual que los demás, según usted han venido del cielo para salvarnos, caballero esa es su opinon, tenga en cuenta que hablemos que no opinamos lo mismo pero no no os mandé al general

Alcalino Alcalino | Hace 10 meses

Con arreglo a lo mal que se ha portado con VOX, no es digna de ser presidenta de la comunidad, esta señora es otra como Guardiola de Extremadura y López Mira de Murcia. Les hara perder a Feijoo ser presidente de España Ojala sea VOX a nivel nacional el ganador de las elecciones, SE LO MERECE.

user Gengis Kan | Hace 10 meses

VOX no es Bildu, ni Podemos, ni MES, ni ERC. Estos cuatro últimos partidos quieren destruir España. Resulta a todas luces incomprensible la mania que le tiene la gente a VOX, partido que pretende la unidad de nuestro país y la defensa del orden público. Entre la inflación extrema, la suciedad y el incremento exponencial de la delincuencia resulta a todas luces incomprensible el motivo por el cual la gente no quiere poner orden a este desaguisado. Además, el juego democrático exige que VOX entre en el gobierno porque es lo que ha votado la gente. Lo puedo decir más claro, los ciudadanos de estas islas han votado a VOX, le duela a quién le duela. Ya sé que para los delincuentes y los inmigrantes ilegales es un problema, pero algún día se les tenía que acabar el chollo.