user Resident | Hace 11 meses

Lo trist es veurà com en dixat es camí de faro nati en tantes plaques, i es paisatge? I es arbres que en matat? On es el GOB? Deuen tenir ses butxaca ben plenes, sa locura aquesta la ves feta s'endreta se'ls veren menjat en patates, apart de ses manifestacions que veren fet.

user mallorquinsub | Hace 11 meses

Basta ja de chiringuitos i que inverteixin en metjes, profesors, seguretat i netetja

user Pruneitor | Hace 11 meses

Que pena que todo esto ahora se vaya a la basura con la entrada de los terraplanistas al poder.

user guaita | Hace 11 meses

!!PUES NADA, AL CAJON!!!

user El Dimoni Cucarell | Hace 11 meses

Gengis KanTens tota la raó, ara n'Abascal t'ho arreglarà. Però els fabricants de cotxes tambè deuen esser comunistes bolivarians que se mengen els nins amb patates, perquè l'oferta únicament amb motors de combustió interna és mínima, per no dir-te que nul•la.

user chucknorris | Hace 11 meses

La única solución verdadera para invertir esto es incentivar al ciudadano que recicla y que opta por las renovables.Esto debe ser bonificado pagando menos impuestos y pagándole por el reciclaje. De momento con esto solo ganan los chiringuitos y empresas que se dedican a ello gracias a los 4 tontos que siguen el sermón de los politicos

user Alexia | Hace 11 meses

Muy bien, pues ese borrador definitivo que ha dejado el Govern saliente, ya tiene un destino perfecto: el cubo de la basura.

Som i Serem Som i Serem | Hace 11 meses

Sempre se poden triplicar les places turístiques i que l'Espanya que se buidi de tot, aquí els seguirem donant feina i una vida millor. A canvi deixarem de molestar amb la nostra cultura

user El Dimoni Cucarell | Hace 11 meses

Ni una sola linea quant a promoció del auto consum energetic es pot llegir al programa de Vox i menys al acord programatic, ni en català ni en castellà. Només hi ha polítiques de cunyat del segle passat.

user Cococolas | Hace 11 meses

Vuits i nous. Aqueixos plans haguessin estat raonables ara fa quinze anys (tecnicament no eren factibles), a condició de que tot-jom, chinesos, indis, estatunidencs, i rusos s'hi haguesin sumat des de es primer dia. Ara són retxes dins s'aigo des de es punt de vista técnic, i un brindis al sol des de es punt de vista polític. Hi ha que anar fent en aquest sentit, clar que sí. Ara bé, lo més urgent és fer plans per a adaptar-se a es canvi climatic que inexorablement avançarà, adaptar infraestructures a tot els nivells. Meam si acabarem els recursos amb quixotades i llevonses es bou mos fotrà a l'aire. Comencem per a pensar que amb sos canvis de model econòmic que vendràn sí o sí. En deu anys hi haura altres mercats emisors de turisme de sol i platja, sa franja de cultiu de raïm pujarà cap as nord, sa produció d'aigo serà imprescindible, etc. Lo de colcar amb cotxos eléctrics de bateries ultracontaminants que en sis anys fan figa no són més que desbarats insostenibles mediambientalment. Un cop s'acabin ses subvencións els fabricants europeus no en voldràn saber res d'aquest bunyol. Pensem a la llarga amb s'hidrògen verd amb renovables, una bona base nuclear, i una mica de gas per a modular. Les resta d'inversións que siguin per a aturar sa primera i sa segona galtada, que seràn fortes. I ja ha començat es combat. Aquesta només és una opinió, però no d'un qualsevol. Salut i al tanto, que ve de canto.