Ciudadana Ciudadana | Hace 11 meses

Es indignante que un político se crea con derecho en temas lingüísticos un derecho fundamental por cierto, es inconstitucional, es crear barrera donde ni siquiera la hay. Que se preocupes de cosas mucho más necesarias y urgentes.

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace 11 meses

1992El problema sa cercat per que mallorca ja es territori foresterum !! Si a vengut tot lo mes curt de sa península ….aparte de fer festas com la feria de abril !! Que volém!!! Ja mos menjam ses sevas costums !!! Estéim perduts !!

user Visit Mallorca Trash | Hace 11 meses

Este "Sr". cuando habla en muy FRANCO

user jeppe | Hace 11 meses

cazador de rojostodo el mundo conoce ese caso y bueno, seré muy viejo pero en mi época siempre se hacía caso al profesorado, y la versión de ellos fue que un profesor/a no tiene porqué consentir banderas en su clase, de ningún color, a clase se va a aprender y a escuchar. Luego es muy fácil salir llorando y decir que el/la profe es un soberanista porque me quita la bandera en clase. Piensen los que tengan edad, si antaño hacíamos shows según estuviese la actualidad de cada día en clase. Fue más una niñatada de chavales (los típicos que no callan en clase). Qué raro que este asunto se hiciera viral tan rápido, no le parece?

user cazador de rojos | Hace 11 meses

gamberroLe ruego se lea la Constitución española, artículo sobre la bandera de España. Saludos y ojo con el karma

user 1992 | Hace 11 meses

Que punyetes ha d'anar a dir aquest moneot. Ja cansa es tema de ses llengos, aquests polítics xapusers han creat un problema on no hi era, tant d'una banda com s'altra. Han montat xiringuitos i comedies per sangra-mos a n'es ciutadans. Ses dues llengos oficials a Balears poden conviure pefectament sense arribar a aquests extrems que hem arribat.

user Pere | Hace 11 meses

AnónimoUn altre que li han inoculat s’autoodi.

user Pere | Hace 11 meses

TJUANSí hombre sí! Divide y vencerás, i ets tan curt que ni ho has vist. A Andalusia i a Llatinoamèrica tampoc parlen castellà. T han inoculat l autoodi a la teva llengua i el t’has empassolat. Ara bé, “español hasta la muerte” no sigui cosa que vagis a l’infern. Estam a Espanya per imposició com Catalunya Nord a França perquè Espanya i França varen decidir xapar-nos per enmig. Per tant, tens tant d’espanyol com podries tenir de francès. Has de ser més intel.ligent per combatre idees. Salut!

user gamberro | Hace 11 meses

cazador de rojosEl teu raonament té una errada bàsica, que són els drets, la constitució espanyola y l’estatut d’autonomia que són la cim de l’ordenament jurídic espanyol m’avalen per sol.licitar ser atés en qualsevol de les llengües oficials de la meva comunitat autònoma en el seu territori, i per ara una d’elles és el català. Per això si un guàrdia civil o un metge o qualsevol em requereix de parlar en castellà està cometent un acte inconstitucional i mai pot ser un abús de dret el fer servir la llengua pròpia. Forma part dels drets fonamentals de l’estat espanyol, mira per on. I per tant, és el que demostra que és imprescindible que tots els treballadors públics la coneguin. I et record que el català, el vasc, el galleg etc… són tan espanyols com el teu castellà que és el que vos costa tantíssim d’entendre. La pluralitat lingüística i cultural del país que s’ha de preservar (article 3 de la CE).

user cazador de rojos | Hace 11 meses

gamberroSoy tan tolerante a los rojos como tú a todos los que no piensan como tú. Ni más ni menos. Te recuerdo que existe el abuso de autoridad, tema que vosotros utilizáis muy a menudo cuando un guardia civil (autoridad) os dice que le habéis en castellano, o un médico (autoridad) también os lo solicita. Verdad que si un médico te lo solicita montarëis un "pollo" que hasta solicitaréis vuestra televisión gubernamental. Piensa antes de hablar, es muy fácil pillaros.