Alcalino Alcalino | Hace 11 meses

En solitario y en MINORIAS, esa sonrisa se le ira mas de una vez cuando no puedan sacar los presupuestos, o alguna ley que ellos la consideren importante. Aunque quiera aparentar que manda Prohens, no podra hacer nada sin que VOX de su visto bueno, diga lo que diga la presidenta. Lo peor es el daño que el PP de Baleares le esta haciendo a Feijoo a nivel nacional

user Armando | Hace 11 meses

Presidenta del.pp balear que va a gobernar con el programa de vox. A disfrutar de lo votado.

user mica | Hace 11 meses

com anyor ja a la PRESIDENTA FRANCINA I EL SEU EQUIP, sanitat la millor que hem tengut, ja vorem que haguesin fet davant covid. jejejej. oi es sa paraula, oi i mes oi davant un govern fatxa. ala a veure si aguantau es 4 anys.

user Cicuta | Hace 11 meses

@ Jaume Pataume No estoy hablando de cambiar gramáticas, sino de crear y formalizar una gramática, para que con ella la lengua balear, no se denomine falsamente y despectivamente como catalán de las islas, y se pueda considerar como lengua y no dialecto del catalán. precisamente eso es lo que hicieron en Cataluña, formalizar una gramática catalana en 1918, con Pompeu Fabra (ingeniero industrial), y así conseguir que dejase de denominarse el catalán como lengua lemosina. Busca Oda a la Patria de Juan Carles Aribau y eso que fue uno de los iniciadores del Renacimiento Catalán. Según Mn. Antonio María Alcover: Quí no sap que aixó que en diuen català, rosellonés, mallorquí, menorquí, eivissenc, valencià, tortosí, pallarés, alicantí, no són més que modalitats diferents d’un mateix idioma, que el podeu anomenar com volgueu mentrte no faceu la toixarudesa de negar-li l’existencia. Completamente de acuerdo que es el mismo sistema lingüistico, el problema es que los catalanistas solamente admiten la denominación de catalán y que todo lo demás sean dialectos o variedades de la lengua catalana.

Som i Serem Som i Serem | Hace 11 meses

En solitari però pactant amb el fatxum

user 1992 | Hace 11 meses

Jaume PataumeContestaré per parts. Tota opinió és respetable, però, sobre es TIL no la compartes. Com he dit anteriorment, ja mai sabrem que hagues passat. Però, baix es meu punt de vista hagues pogut ser factible. Per altra banda, tornant a n'es gran Martí March, s'impresentable. Mencionaré una altra cosa que ha fet aquesta figura que tant idolatren alguns. Resulta, que com sabem a nivel nacional s'ha duit a terme es procés d'estabilització. Procés a n'es qual, literalment se regalen places de docents, PT, PTSC...etc, sense haver d'aprovar oposicions. Això, com he dit és a nivel nacional, però, sa manera per aplicar-ho és a nivel autonòmic, és a dir, depen de sa conselleria. Apart, de com he dit anteriorment, que enguany ses places sean per comunitat i no per illes, perquè segons Martí March, qui fa oposicions està amb ses mateixes condicions, que es qui fan es procés. Ido, aquí ve lo curiós, i ja me dirà vosté si no és per treure camisetes verdes i montar una minfestació com sa d'es TIL. Resulta que interins que facin procés, si han estat 10 anys d'interins, aquesta anys els hi comta com a experiència, i per tant tenen més punts. Més que una persona que fa 5 anys que va aprovar oposicions. Per altra banda, hi ha ses persones que tendrán places per haver aprovat oposicions, idò, a totes aquestes persones que hagin aprovat, que no és gens fàcil, tot lo que hagin fet com interins no els compta per res. Sa meva parella, per exemple, fa 5 anys que està com a interina, idò, resulta que si treu plaça aquests 5 anys li volen, i serà com començar de 0. I per exemple, una persona que va acabar sa carrera l'any passat i hagi estat 1 any d'interina passaà davant sa meva parella, perquè tendrà més experiència. Llavors, 1 persona que hagi tret plaça per oposició fa 8 anys per exemple, i una altra que l'hagui aconseguit enguany per procés i hagi fet 10 anys com interina, posem per cas que sol.licitin un canvi a n'es mateix centre, sa persona que ha fet es procés passarà davant sa persona que amb tant d'esforçes va guanyar una plaça per oposició. I això, és lo que es gran Martí March, s'impresentable, ha fet. Ara me confirmarà vosté, que això no mereix una gran manifestació com sa d'es TIL? Veu justa aquesta condició? Ningú ha mogut ni un dit en contra d'aquesta barbaritat, exceptuant per 2-3 manifestacions que varen fer es interins fa uns messos, ses quals, desgraciadament no varen tenir èxit. Ido, ara aplaudeixen a n'es seu gran Martí March, s'impresentable.

user Dionea | Hace 11 meses

EnriqueA ver de esos 110 puntos que hablas son oro o humo, cada partido al principio de la legislatura te venden el mejor caviar del mercado.. no compres todavía, se paciente y no iluso.

Jaume Pataume Jaume Pataume | Hace 11 meses

AngelcaídoNo me contradigo. Hay que mejorar, pero el TIL no era una mejora. Es fácil de entender, creo yo...

user RAFA | Hace 11 meses

Todo por el poder; no se creen ni ellos que van a poder gobernar en solitario. Acaban de empezar, tenia que ser un pleno placido en el ayuntamiento, pues no, porque ya hay lio.

user Cae | Hace 11 meses

¡Ya tenemos gobierno autonómico! Brindemos, bailemos y cantemos ¡Alegría! Adiós al independentismo catalanista de las islas Baleares. Tienen 4 años para demostrarlo. Ahora a comprar palomitas para ver rabiar al catalanismo extremo jejejeje