Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 11 meses

Quasimodo.Ambas le molestan a Vox

user Quasimodo. | Hace 11 meses

Claudio RanieriTe refieres al mallorquín o al catalán. Así sabremos si eres un mallorquín de corazón o un infiltrado catalanista.

user Xisco Mas | Hace 11 meses

Sra. o Srta. Escartín, es veu que vosté és una de les persones que passa mala nit i quan s'aixeca al matí ho fa pagar a algú de la dreta. Des de fa anys amolla pardalades en aquesta secció per opinar que el Grup Serra li deixa i on demostra la seva vissió de la vida, pròpia d'una persona dolenta i agre.

user Ángeles y Demonios | Hace 11 meses

A mí tant me fa que governin uns o altres, però a la vida estan bé els canvis de cicle. Així que dic benvinguda la nova etapa politica. Que per cert, així es la democràcia. Pesi a qui pesi.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 11 meses

Quasimodo.De momento Vox (con la aprobación del PP) ya quiere prohibir nuestra lengua propia, protegida por la Constitución y estatuto de autonomía.

user cazador de rojos | Hace 11 meses

Som i SeremSí, y no te olvides que de momento en el Parlamento, terroristas y condenados por pertenencia a banda armada

Som i Serem Som i Serem | Hace 11 meses

Toreros, maltractadors, corrupptes.. tot en ordre a Espanya

user Cococolas | Hace 11 meses

Bon dia. Benvolguda senyora. En un punt des seu texte diu "seré grollerota...". A mí me sembla que es seu texte és, des de un principi groller. Tant s'exposició com sa línea argumental són grolleria pura. Sa descripció que fa de s'estat de coses, així com lo que vaticina que succeirà és, fil per randa, lo que ha succeït amb partit socialist i els que són a sa seva esquerra. En castellà diuen: "Cree el ladrón que todos son de su misma condición". És per tant que ha vosté li sembla bo de fer vaticinar aquest futur. S'ulrraddreta, com vostés diuen, no són sant de sa meva devoció; peró al manco d'ells no tenc constància de que haguin montat mai cap guirigall per a protestar contra sa voluntat popular expresada a ses urnes. De s'ultraesquerra sí (Andalusia, fa dues eleccións). Idó ara queda esperar, meam qué passa. Jo confio, des de es fonament de ses formes emprades per uns i altres els darrers anys, que se comportaràn de manera correcta. En democràcia ses formes i els temps són tant importans com es fons; cosa que sembla s'esquerra ha decidit simplificar i tirar per a drasseres. S'esquerra darrerament ha justificatat sa seva actuació només per a estar basada en un bon fons. Curiosament sa benevolència dels seus fet i/o actes està fonementada en es.sue origen (ells mateixos). "Noltros sóm bons, per tant ses nostres idees són bones i en consequència no és necesari justificar res més; i si per aconseguir implantar sa meva bona idea fa falta corrompre sa democràcia, se fa. Tant mateix és per es bé comú perque ve de mí". En bones, senyora, en bones. S'ha passat de frenada is'ha amollat fora mans. Ses urnes són xarop democràtic, s'unic que hi ha. No en hi ha d'altre, a pesar de que certa persona mos volgués engarnar, i fer passar violència per xarop. Es poble no sóm beneits del tot. Com colectiu sóm més primaris que sa suma de ses unitats. A mí me sembla que no només mos han pres per beneits, aquesta vegada s'estàn passant de vius; al tanto. Bon dia tengui.

user Quasimodo. | Hace 11 meses

Tipica rabieta de una que no sabe perder. Sus comentarios partidistas reflejan la fustracion personal de alguien que odia todo lo que no es de su cuerda. No hace falta preguntarse si es de derechas o izquierdas, está obcecación no es buena para su salud.

user cazador de rojos | Hace 11 meses

Señora, de todas las sandeces que ha dicho, que son muchas, la mayor de todas es la de lo del "cuarto empastifat", señora, son "cuartos embatumats", dejen de inventarse cosas, ni viene el ogro, ni van a hacer una quema de libros, ni van a coartar nuestras libertades, en todo caso nos darán más. Jamás una izquierda ultra como la suya nos había quitado tantos derechos y libertades.