user SUPERNABO | Hace más de 7 años

Piuguere seria lo ideal, para respetar los orígenes Romanos de la hermosa villa

user Margalida | Hace más de 7 años

El meu avi va arribar a Andratx el 1950, treballava a Peguera i no va veure mai un forn de brea (per no haver-hi no hi havia ni carretera, sinó camins de terra amb molts revolts) però si que es podia pescar pagres a la cala.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@M, Si ês que lo des catalanistes já ês delirant. ¿Escuarterá quê? Si lo únich qu'heu fet ês fé un estándar pê sa llengo que xerau à Cataluña y mos el voleu impossá à noltros an s'únich motiu de s'expansió imperialista. Lo únich que feys ês empleá sa llengo coma element colonisadó. Aquest tipo de procés colonisadó, qu'es catalanistes estau aplicant à Ses Baleás, está documentadíssim y més qu'estodiat. Se tracta d'impossá una llengo minoritarí qu'ês sa d'una classe dirigent ò de sa gent que fá feyna per aquesta classe dirigent, à ne quest cas es catalá, y enfrenterlà à sa llengo local, à ne quest cas sa nostra llengo baleá, an s'objectiu de qu'es catalá acabi desplazant à sa llengo baleá. Axò ês ni més ni manco lo qu'es catalanistes nomenen eufemisticament normslisació llingüística. Es motiu de fé axò ês es de dominá à sa població colonisada através de sa llengo eliminant es seus rasgos identitaris.

user M | Hace más de 7 años

Aquí els únics que podreixen els nostres coneiments són els que volen esquarterant la nostra llengua i fer-nos castellans postissos.

user Vengador | Hace más de 7 años

Decisión salomónica, que le pongan "Poguera" y así todos contentos :-)

user Idò | Hace más de 7 años

Antoni, mai hi ha hagut cap forn de pega a aquest lloc, per molt que es repeteixi. No hi ha cap document ni restes arqueològics que així ho indiqui. Això n'és una més de ses invencions que podreixen el nostre coneixement del passat.

user Antoni | Hace más de 7 años

De sempre se sap que Peguera s'escriu amb "E" perque dona nom als forns de pega (brea en castellano) que havia. Ja està bé de tanta problemática amb la nostra llengua. Al qui no li agradi ja sap que ha de fer. Ja estic cansat que sempre ens deixem tropitjar i desprestigiar la nostra llengua i cultura. BASTA JA!

user @Seria raro | Hace más de 7 años

I que en demana la RAE amb la llengüa castellana? Ambla Cultura i amb la Ciència no hi ha conséns. El que és, és o el que no és, no és. Per molt que sigui el PP.

user referendum | Hace más de 7 años

de momento gana Paguera...

user Seria raro | Hace más de 7 años

Amb sa llengua no hi ha manera de que mos demanin opinió