user Arreleta | Hace 11 meses

Madame BovaryEn aquests darrers vuit anys els guanys produïts amb la feina de la nostra comunitat també han pagat mooooooooltes coses per les espanyes. Però moltes. El centralisme no és exclusiu del pp.

user galveston | Hace 11 meses

Te ha tocado la loteria Prohens.....aprovecha el premio con sabiduria y sin que los tuyos hagan "mangarrufes".......

user guardin1953 | Hace 11 meses

AngelcaídoTe vuelvo a recordar porque tiene usted mala memoria que matas endoso a calvia300 osea que la comparación es odiosa amigo

user guardin1953 | Hace 11 meses

Habrá acuerdo, te crecerá más la nariz

user Madame Bovary | Hace 11 meses

AIXÒ VÀREM PAGAR AIXÒ AMB ELS NOSTRES IMPOSTS: RESCAT BANCARI DE M. RAJOY: a cada espanyol li va costar 1.500 €. I si no, dividiu 75 mil milions d'€ CASTOR DE FLORENTINO: 7 mil milions RADIALS DE MADRID: 4.500 milions TREN AVE: buff.......? AEROPORT DE MADRID: 80 milions anuals PALMAARENA I PALAU DE CONGRESSOS 18 milions... ESGLÉSIA CATÒLICA: 20 mil milions (i encara) EXÈRCIT: 25 mil milions (i encara) El rescate de las autopistas que iba a ser gratis ya cuesta más de 4.000 millones 4.500 millones de euros que estiman los acreedores.

user Madame Bovary | Hace 11 meses

Govern del PP de Rajoy en 7 anys: -Va pujar l'IVA del 18 al 21% -Impost al "sol" -Impost a la Loteria: 20% -Pensions i viduïtat congelades al 0'25% -Salari mínim congelat en 740€ -Retallada 25% subsidi d'atur -Amnistia fiscal als milionaris -Va gastar el fons de reserva de les pensions (60 mil milions) -Regal de 60 mil milions d'euros a la banca (per salvar els depòsits dels rics) I tenen la barra de dir que baixaran els imposts, que fan millor gestió, que generen riquesa i creixement...

user Corrupción en Miami? | Hace 11 meses

AngelcaídoCirer de alcaldesa tirando el puente de noche, Bauzá e Isern en un gobierno catastrófico, aumento de impuestos, plantas de hospital cerradas, multas por poner placas solares, subida de IBIs, sistema educativo convulso, y todos los que hoy pretenden gobernar fueron digitados por Bauzá y Rodríguez (en la cárcel (o no…), con su colega De Santos, al cual Cirer nunca dejó de visitar)

user Corrupción en Miami? | Hace 11 meses

¿Prohens es la que se reunió la semana pasada con Rodríguez, un condenado por corruPPción y asiduo de ciertas casas de barrets, jefe de la Policía local y constructor de la sede del PP de Palma? Los candidatos del PP al Parlament, uno a uno: 1. Rodríguez 2. A. Gijón (Sandra mediante) 3. Sor Cirer 4. Rodrigo de Santos 5. Rodríguez 6. A. Gijón (Sandra mediante) 7. Sor Cirer 8... etc.

user Corrupción en Miami? | Hace 11 meses

PROHENS ocupa un puesto de trabajo adjudicado a dedo en Cort, Ajuntament de Palma, siendo alcaldesa de la ciudad la también popular Catalina Cirer y presidente del IMFOF el concejal del PP en Cort y también empleado de este organismo, Sebastià Sansó, considerado como un miembro "rodriguista"

Spordall Spordall | Hace 11 meses

John Void-PattersonBones, aquesta niña madrileña de moment s’esta oposant a que els irresponsables de Vox arribin a les institucions de les Balears. De moment s’esta aferrant que no entrin ses polítiques llinguístiques loques i absurdes de Vox. Crec que ella més que ningú sap que es el que li va passar al Sr Bauzá que va fer un autentic desastre de la nostra llengua. Ella sap que si toquen les lleis de català els ciutadans li donaràn l’esquena ò li faran una mega-manifestació. Vox es un partit passajero que un dia o l’altre acabarà desintegrat.si s’han de repetir les eleccions perque no entri Vox me pareix bé. Sino acord Psib-Pp.