Tortugueta Gall Gaspar | Hace 11 meses

Aldina FumPD: I tampoc tens el deure de deixar passar al teu lloguer gent estranya que vulguin veureu-lo. És de calaix. És invasió, alteració i trencament de lo acordat. (Al darrer mes no sé de ningú que li facin descompte a la mensualitat per molestar-los; i en tot cas hauria de ser voluntari. ((S'ha pagat el mes sencer?... idò, condicions exactes i senceres com des del principi )) . Això que dic és només pur sentit comú, lògica i respecte.

Tortugueta Gall Gaspar | Hace 11 meses

Aldina Fum, NO . Només has de deixar entrar obrers si és per arreglar qualque cosa de "força major", no perquè vulguin millorar o decorar quelcom, perquè invaeix el teu dret a la intimitat i descans. Que s'ha espenyat/trencat qualque cosa que estava bé estant jo allà, perfecte, passeu, encantat ; PERÒ que només es per "caprici" del propietari, que generalment és per poder enllaçar/empalmar un contracte amb altre sense perdre un dia de lloguer, a costa del benestar dels qui t'estan pagant religiosament i a peu juntets lo CON-TRAC-TAT.

Aldina Fum Aldina Fum | Hace 11 meses

Gall GasparTens raó quan dius que s'hauria de cercar un nou llogater quan hi ha certesa que estigui buit, però normalment, encara que es ca teva, has de deixar entrar els obrers si hi ha algo que arreglar, i també els que el volen veure per llogar-lo. Clar que açò no ha de ser una molèstia a totes hores i acordat entre tú i es propietari...

Tortugueta Gall Gaspar | Hace 11 meses

Hauria d'estar prohibit el posar anuncis de lloguer amb encara contracte en vigor i/o amb gent dins . Una vegada que una propietat , habitació, hort, ... etc, queda lliure, es pot posar s'anunci. Perque després passen aquestes coses, facilitant les molèsties als llogaters en els darrers dies de contrate, com em va passar a mi fa uns anys, quan compartia una casa amb una persona més (propietària), tot legal i per contracte. Que quan el vaig avisar que el següent més seria el darrer, el tiu va començar a mostrar la meva part de la casa als nous candidats, molestant-me sovint, ja que no fa gràcia que entrin al teu espai "personal", que has pagat per ell , i al qui hauries de tenir ses mateixes condicions de respecte i privacitat fins el darrer minut de contracte. Tant de bé que ja m'he lliurat d'aquest rotllo de compartir sostre amb gent ecpàtica, egoista i desconsiderada.

AP AP | Hace 11 meses

Las cosas clarasNO, estas equivocada por completo... realmente aun no conoces al MALLORQUIN.. por ejemplo, yo me voy a SEVILLA con mi MUJER; me paro en un BAR DE TAPAS por la noche y solo con oirnos hablar, se nos acercan, HOLLAAA que tal, de donde sois, .. de MALLORCA... y bla, bla,... vete a un BAR de ALARO ( o cualquier sitio) no te conocen, te miran con recelo tanto si eres de fuera como de otro pueblo... es la INSULARIDAD... somos de un caracter mucho mas reservado... entrar en un grupo de amigos de MALLORQUINES, es muy dificil, dificilisimo... ahora... luego tiene lo positivo... cuando te aceptan... dan la vida por ti.. te ayudaran en todo, te defenderan ante quien sea... pero creo que es mas un rasgo d la insularidad...

user Xxx | Hace 11 meses

PruneitorPardon? A mi resulta que han ganado las derechas porque los de izquierda no fueron a votar porque lo hicieron tan mal en estos ultimo año que vamos ..ni habéis votado a los vuestros....jajajaja

user mariajose | Hace 11 meses

Cual es la noticia? Una que pretende ganarse la vida dando consejos a los demas como "coach" pero que actua temerariamente y sin el menor sentido comun y, claro, le sale mal. Es victima solo de si misma.

Is Lengo Is Lengo | Hace 11 meses

Això no és una putada, es una estafa i mereix una denúncia per danys morals com a mínim. Poca vergonya!

Mallorquí i espanyol! Mallorca vuelve a ser democrática | Hace 11 meses

No firma contrato … no tiene ni para hotel, ni plan B … campeona!

kikirikidouglas kikirikidouglas | Hace 11 meses

@Rebelde. Pues no sé. Noltros, mallorquins, hi anam cada any un parell de pics d' ençà un munt de temps, i mai, mai, mai mos han faltat al respecte ni hem sentit aquest " odi" a n' es mallorquins. Al contrari. I som molt de xerrar amb sa gent. Tenim molts coneguts que , crec, mos estimam mutuament. I entenc que estiguin, com noltros, fins es coll..ns de turistes com ho som tots en qualque moment. Això sí, es " mercí"... si a ells els hi agrada pues molt bé. Visca Menorca i no acabeu com la resta de ses illes. Salut!