user Bar Ruth | Hace más de 8 años

Els horkos renegats del Partit Choricero, a més d'incults, fanàtics i fatxes puden a Caverna, barco de reki/ja¡¡¡

user @Biel | Hace más de 8 años

Això té o tenia una solució molt senzilla: no donar-los feina (o que haguessin vengut amb un contracte de feina) ni llogar-los vivendes. Ara, com diuen en castellà, "ajo y agua".

user Biel | Hace más de 8 años

Està molt bé la festa, però pensar en la integració és somiar truites. De la nacionalitat de la gran majoria de població immigrada de Manacor no s'integea ni un 1%. D'aquí a un parell d'anys no vull ni pensar en quina serà la identitat de la nostra terra.

user Quinavergonya | Hace más de 8 años

La baixa catadura dels lectors-opinadors de la Ultima Hora, se posa de manifest a aquest fòrum, on els energúmens bramen com només ells ho saben fer.

user @@Marta | Hace más de 8 años

Això voldrieu els gonelles des-arrelats! Que oblidàssim totes les nostres tradicions i i que només ballàsiim Flamenco i Reguetton i altres coses de quillos i de beneits. Si no t´agrada, t´en vas, però almenys deixa de dir dois.

user A a Marta | Hace más de 8 años

Divertit balla rock and roll, hip hop, swing, en linea ò el que vulguis però deixa de fer es ridicul amb els cossiers y es colló a la UNED. Fins prest. Jajajaja

user Angel | Hace más de 8 años

¿Manacor estalla? No sé, pero la verdad es que la única fiesta que realmente "estalla" en esta isla es la de Moros i Cristians.

user A Marta | Hace más de 8 años

Tenc la carrera d'Antropologia Social i Cultural amb títol de la UNED i als professors (de Madrid) els fascinen els.Cossiers, tal vegada pels seus orígens i perquè és un dels folklores més ancestrals que existeixen a Espanya (te recordaré que.els boleroa no ténen més de doscents cinquanta.anys). Bé, si per la teva extensíssima cultura, els catedràtics d'Antropologia te pateixen uns incults és problema teu, però te recomanaria que deixàssis de fer el ridícul amb la teva fòbia a la nostra cultura i intentant.fer passar per geuines tots uns sèrie.de mandan gues.inventades per voltros o directament forasteres. Fíns mai.

user Joana | Hace más de 8 años

En Toni Gomila aquest ja embafa, amb ses seves parrafades cursis a sa tele, i a qualsevol cosa que es fa a Manacor. Quines ganes de pintar-la que te.

user Marta | Hace más de 8 años

Sempre es mateixos desenfeinats protagonitzant les festes, diguent que aquestes botxors son cultura, aquests lo que cercan es protagonisme i subvencions.