Cock&Roi Cock&Roi | Hace 11 meses

Sinceramente me cuesta un poco creer que recibiera insultos en el Rafal, y no lo digo por sus equipos sino también por su afición. Por lo menos a nivel de fútbol base.

user viejete | Hace 11 meses

Visc dins el terme de María de la Salut i som aficionat al futbol. Abans anava a veure qualque partit a n'aquest camp, pero me faig adonar que una GRAN MAJORIA del espectadors local tenían un comportament que si l'hagués de qualificar tendría que recurrir a paurales bastant lletges. Vaig arrivar a la conclusió que no volía veure més fets tan porcs i n0 hi he tornat. N'hi hi tornaré.

user Csegovia23 | Hace 11 meses

Xisco MasPodrías facilitarme mi historial federativo de sanciones por insultos? Lo de mediocre tienes razón, por eso juego en esta categoría. Lo de retirarme ya decidiré yo cuándo y por qué. Paz.

user ciclista cabreado | Hace 11 meses

Mode recurro a otro siatema. Salutti

user Delaisla | Hace 11 meses

Ya lo he dicho en la noticia anterior, de las peores aficiones q he visto en mucho tiempo, yo lo tendría claro o expulsan al jugador del club o bien q les den el partido por perdido pq es una auténtica vergüenza lo q pasa en ese campo.

user Mr. Nobody | Hace 11 meses

Futbol, "deporte" para inteligentes y educados...

user Xisco Mas | Hace 11 meses

El Mariense té a la seva plantilla a 2 jugadors d'orígen magrebí, un d'ells és vice-president del club i persona molt estimada a Maria. Després d'una entrada una mica forta a un jugador del ses Salines, aquest respon diguent-li "imbécil" i a partir d'aquí comença la tanda d'insult, no de descalificacions racistes, com passa a molts de camps de futbol des de sempre. Estic segur que si el ses Salines haguera vistes complides les seves espectatives d'ascens i no anàs perdent 4-0 i fora cap possibilitat, amb un 0-0 no hagueran fet la comèdia que han fet. El seu entrenador va tenir l'excusa perfecta per justificar la seva mala temporada i el jugador Cristian per tapar el seu historial federatiu ple d'amonestacions per insults, una excusa per deixar el futbol regional per mediocre i retirar-se. Capítol apart la directiva del club per no sortir a donar la seva versió i a més quan no surtan a l'acta moltes de les afirmacions que a la seva palla mental s'han fet des de ses Salines.

user Cap amunt | Hace 11 meses

Mem si se pensa que és en Vinicius. Si no vol jugar que no jugui.

user Pruneitor | Hace 11 meses

Leyendo los comentarios, sin duda alguna tenemos un problema muy grande de racismo.

user Armando | Hace 11 meses

Hay muchos no van a los estadios precisamente para disfrutar del fútbol más bien para desahogarse de sus frustraciones . En grupo y desde las gradas por supuesto y venga a insultar a los jugadores y a los árbitro y armar jaleos. Si tienes algo que decir dígaselo al jugador o al árbitro en la calle estando solo . Ah éso no porque tengo miedo. Vaya valientes.