user EricClapton | Hace 11 meses

Si la hay. Que trabajes como todo el mundo. Y que dejes de cobrar un pastón por hacer leyes chorra.

user PM27 | Hace 11 meses

A dimoni cucarell, quizás no me he espresado bien o no has entendido qué yo me refiero a que Iglesias quiere tomar caballo ganador y de paso llevar la fusta, por eso me refiero a que se le ha visto el plumero, antes cuando era el líder y ahora en la sombra.

user La gente mala me cae fatal | Hace 11 meses

loganViva el Frente Obrero! Basta ya de tonterias, la izquierda podemita e IU ya no defienden al trabajador Frente Obrero y Viva España!!!

user Lectora | Hace 11 meses

I doncs, ell i els seus s'ho perdran. A aquestes properes eleccions, els progressistes triarem només entre PSOE o Sumar, perque votar a partits petits, serà tudar els vots. I mos jugam perdre massa drets, per fer un vot cent per cent ideològic.

user logan | Hace 11 meses

El problema lo va a tener “sumar” si se une a “podemos”. “Podemos” ha hundido a “Izquierda Unida” que ya ni existe y al psoe lo ha dejado tiritando. Podemos es un parásito, su política y sustento electoral es humo y está basada en apropiarse de lo ajeno para contentar a sus votantes mal llamados vulnerables, pues son sólo vividores de lo ajeno. La ley del esfuerzo y de ganarse la vida con trabajo y esfuerzo para esta gente no existe.

user El Dimoni Cucarell | Hace 11 meses

Bono, en primer lloc dir-li a n'en PM27 que te greus problemes de comprensió lectora. Just, el Sr. Iglesias diu el contrari, que a tot l'espai a l'esquerra del PSOE no li queda més remei que conformar un ampli front progressista per a poder concorre a les properes eleccions generals amb certes garanties. A més, l'article esmenta també el mateix parer per part de la senyora Diaz i el senyor Yllanes. Tot i això, a més del que es diu a n'aquest article, si llegim la resta de la premsa nacional (després d'haver-se convocat eleccions generals), vorem que altres dirigents de partits d'esquerra es manifesten de la mateixa manera. Així ja ho han fet saber els senyors, Baldoví, Rufián, Otegui, Beiras, les senyores Colau, Belarra, etc. Aquí, a Balears, estam encara pendents de saber que hi pensen MESxMallorca i MesxMenorca, que si s'adherissin, suposarien uns seixanta sis mil vots més, junt amb els de Unides Podem (segons el que s'ha pogut veure aquest cap de setmana). L'idea és conformar un front popular, un front ampli a l'esquerra del PSOE, baix les sigles de “Movimiento Sumar”. Ja ho va dir el senyor Mujica quan feia campanya amb el tema de les aliances: “per guanyar hi ha que abraçar-se amb les colebres”, i va guanyar.

user Mallorquín 03 | Hace 11 meses

Si el Sr. iglesias dice que hay que ir juntos, se irá. Para que después dudéis de quien manda en el partido.

user antipolitico | Hace 11 meses

Si no os ha votado ni cristo , ir circulando ...

user Juanjo | Hace 11 meses

Tictac Podemos,tictac...el 23 de julio desapareceréis de España y nadie os echará de menos. Espero que se os estudie en los libros de texto como el partido politico que quiso volver a las dos Españas y enfrentar a los ciudadanos

user Juan | Hace 11 meses

Lo peor de li peor no sueltan sillon a seguir chupando del bote.