Ros Ros | Hace 11 meses

Mallorquin tontoEspera a ver que harán los que entran y verás si todos nos reiremos o lloraremos, más bien esto último, sobre todos los que somos pobres, porque los ricos se estarán ya tronchando y frotándose las, manos de ver la ignorancia que hay por Mallorca

Ros Ros | Hace 11 meses

RafaelEspera de sentado que haga nada por mallorca, de visiteo por Madrid con el trio lalala

user Peptoni | Hace 11 meses

Mallorca vuelve a ser democráticano soy votante de Mes.. ni creo que los vote nunca.... simplemente digo .. que si estan ahi es porque la gente los vota.. igual que otros.. que tambien han entrado en escena.. y que no hay que ser tan hooligan..... el tiempo pone a cada uno en su lugar... y te sigo diciendo que nunca hemos conseguido tener un partido de aqui.. que una a todas las islas... vamos por libre cada isla. y sobre el catalan... pues dile a los que han ganado que feim.... porque ellos votaron dos veces a favor... en el estatut.... que idioma oficial ponemos en el estatut???

Mallorquí i espanyol! Mallorca vuelve a ser democrática | Hace 11 meses

PeptoniMES no es mallorquín, es catalán! Y sus miembros fundadores catalanistas independentistas que sueñan con los países catalanes. Y jamás seremos catalanes!!! No lo olvides. Jamás.

user De terra | Hace 11 meses

Què poquet em fio del $i$t€ma mafiospanyol.

Sebas7ián Sebas7ián | Hace 11 meses

Com es pot confiar amb aquest partit que més aviat és un “xiringuito” d'impresentables. I quins collons miraran per Mallorca!?. Res!!. Fins i tot l'impresentable, inepte mentider fals Josep Mallol Vicens natural de Tarragona, que s'autodefineix com a mallorquí d'adopció!. Aquest que va buscar alguna justificació injustificada sobre la base d'una història ocorrent muntada per una idea que va voler fer-la verídica per a l'aplicació de sanció cap a la meva persona. Em va aplicar una Llei Empresarial cap a un particular... reconeixent que no se'm podia aplicar, però pels seus (presumptes, presumpcions de veracitat) i la seva supremacia del càrrec com a Secretari General de la Conselleria de Turisme Hoteler de les Balears, em va imposar una exacerbada sanció de 6.000 €, i que ni tan sols vaig poder contactar-hi per evitar arribar a l'Agència Tributària de les Balears. Allí es va convertir en 8.000 €. Embargant-me tot i quant amb opció a Subhasta... sobre una MENTIDA, feta per aquest fill de la gran p.../. Ell estava assabentat del meu cas, li ho havien comunicat, i fins i tot la persona que es va comunicar amb ell em va dir que em trucaria per telèfon.! MAI HO VA FER.!. JOSEP MALLOL VICENS, aquell polític pretensiós que em va fer un mal "irreparable". Diuen ser un partit polític per a Mallorca!?. Espero algun dia poder portar-lo a la justícia perquè em torni de la butxaca aquest ROBATORI, amb interessos. Ho vaig exposar a la web del seu partit però, ni cas.

user 8o8 | Hace 11 meses

Espero que estos 73 no vayan a votar el 23J

user Bepet | Hace 11 meses

@peptoni, te compraba tu argumento hasta que me he topado con Més.... No se sustenta votar a Més pensando en defender Ses Illes Balears....entre otras cosas porque Més nos conoce como LES ILLES BALEARS, más pendiente de el catalán, los catalanes y sus primos políticos, que no de lo que realmente nos interesa a ses nostres illes. I aquí faig canvi de llengu no sigui que a cualcu li sembli malament contestar en castellà un comentari en castellà. Aquí, canviar d'un a s'altre llegu mos és igual, no és cap símbol de debilitat ni menyspreu a sa llengu. Simplement es diu "per educació". I a jo, el que façin o desfaçin políticament allà dalt, me dona ben igual. Però a Més no, així que no els hi puc considerar com a defensors de lo nostru.

Travis Travis | Hace 11 meses

I que no tornin mai MÉS!

user Mallorquin tonto | Hace 11 meses

Hipatia"A Sánchez no lo quieren, es un fraude que se ha plegado a los socios odiadores." Pactó con BILDU, ERC ... separtistas y .... vendió su alma a lo peor de la sociedad