user Lluís | Hace 12 meses

sempre feliçQuina importància té es mallorquí en es context internacional? Éts partidari de seguir s'exemple de Montpeller i prohibir s'ús des mallorquí en es plens municipals? No respondràs perque ses respostes te deixarien ben retratat!

sempre feliç sempre feliç | Hace 12 meses

Las cosas clarasPodríamos decir lo mismo del desgobierno: "quieren eliminar la cultura BALEAR para poder manipular a las masas" Són MES curts que ses mánigues d'un guardapits.

sempre feliç sempre feliç | Hace 12 meses

El Tribunal Administrativo de Montpellier (sureste francés) ha anulado recientemente el uso del catalán durante los plenos municipales. Vean la importancia del catalán en el contexto internacional, y lo que nos importa a los de las Baleares. Seguro que la OCB no tendrá nada que decir.

user Lluís | Hace 12 meses

Convé que es nacionalistes espanyols des fòrum tenguin clar que s'únic resultat electoral que permetria una reforma de s'Estatut d'Autonomia a fi de derogar es reconeixement des català com a llengua pròpia i oficial (i reprendre així sa castellanització franquista) seria una majoria de tres quints entre Ciudadanos i Vox. Això vol dir que es dos partits sumats haurien d'arribar a 36 diputats en es Parlament balear. En cas contrari, sa llengua catalana continuarà essent reconeguda com a pròpia i oficial de ses Illes Balears, mentres que sa castellana continuarà essent oficial però no pròpia. I sa Llei de Normalització Lingüística aprovada per unanimitat l'any 1986 continuarà vigent. Ja poden fer campanya es nacionalistes espanyols des fòrum durant aquesta setmana que els queda, perque si fracassen continuaran plorant i remugant quatre anys més, i ja duen quatre dècades de democràcia plorant i remugant contra sa llengua nostra i es nostros drets lingüístics. Ès massa temps sofrint desgràcies i quinòcies! 😥

user Jaume | Hace 12 meses

Antonio Amer SimoQuizás deberías estudiar un poco de historia antes de decir dois

user Jaume | Hace 12 meses

Antonio BibiloniYa sabes, si Pedro Sánchez sigue en el gobierno es por culpa del PP, si hubieran apoyado la moción de censura, PSOE no estaría gobernando, pero claro, del PP no se puede esperar nada

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace 12 meses

Lo primero que tiene que hacer estos de vox es a hablar …..por que madre mía vaya oratoria que tienen ,bueno al nivel de sus votantes !!

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace 12 meses

Para empezar ... hay que eliminar el 50% de todo este aparato en los primeros 6 meses, y me quedo corto. Temas fundamentales! Vivienda, educación sin adoctrinamiento, seguridad, sanidad y ciutat.

Hipatia Hipatia | Hace 12 meses

Som i SeremEso es mentira. Otra más.

user Tokugawa Ieyasu | Hace 12 meses

Hay que acabar con el racismo y la xenofobia independentista. Libertad de uso y que se subvencionen con sus partidarios. Y por aquí comentarios sobre la cultura, como si la catalana fuera superior a la española.