user Ferragut | Hace 12 meses

Tolo HernándezCom es pot ser tan inconscient, PP-VOX? La Terra a punt de col·lapse per l'excés d'emissions, els científics desesperats avisant de l'abisme, Palma col·lapsada pels cotxes, a Europa tothom va amb bici... I aquí qualcú intenta posar un poc de racionalitat i el segon dia ja se li tiren a damunt per un embós de 10 minuts, que ja s'hi feien abans... Si això no és la típica manipulació de VOX, jo ja no entenc res. Fins i tot els adolescents com Greta Thunberg ho han entès... I vostè no?

user Tomeu Coll | Hace 12 meses

LLIBERTAT per trobar embossos cada dia a tota hora? Llibertat per no trobar aparcament? Llibertat per contaminar i col·lapsar Palma? No, gràcies, preferesc un poc d'ordre i de seny. No és llibertat: és llibertinatge i prepotència

user Tomeu Coll | Hace 12 meses

Si PP-VOX guanyen les eleccions, es tornaran carregar el tramvia i ampliaran els carrils de l'autopista a l'aeroport perquè Palma exploti de cotxos (sense VAO, és clar!)

user momo | Hace 12 meses

Pocos accidentes hay. El que graba el video de la noticia conduciendo y grabando a la vez.

Cuando tengamos tranvía Cuando tengamos tranvía | Hace 12 meses

Espero que se pongan todos bien.

user F. Reus | Hace 12 meses

Totes les empreses DE LLOGUER de cotxes o són multinacionals o radicades a Madrid. No deixen cap benefici a Mallorca més que contaminació i col·lapse circulatori. Se'ls hauria d'imposar una taxa per poder finançar el transport públic i per compensar el perjudici ecològic que provoquen

user Carlota rey | Hace 12 meses

AHORA SÍ, AL FIN! En el caso del tren del Llevant el Govern ya dispone de los 120 millones previsto gracias al ITS. De hecho, paralelamente a la presentación del proyecto de Manacor, Armengol ha indicado que «ya se trabaja en los trazados del tren hasta Cala Rajada y Cala Millor». El tren llegará hasta Son Servera, Sant Llorenç, Artà y Capdepera, además de Son Carrió, donde está previsto que llegue el tren en 2025.

user Súper S | Hace 12 meses

ÀNGELREBELHaztelo mirar, la política no és un equip de futbol...

SouUnsCapDeFaves SouUnsCapDeFaves | Hace 12 meses

El problema es el chafardeo. Los que se frenan para ver qué ha pasado. Estos tienen la culpa de las colas.

user Rafel | Hace 12 meses

Si no hubiesen dejado llenar la isla de gente hasta la saturación no pasarian tanto estas cosas. Hace algo más de 30 años ya existía la autovía a inca, llegaba solamente hasta allí y circular prácticamente solo, apenas habiancoches. Ahora los coches y la gente salen hasta de debajo las piedras.