user guardin1953 | Hace 12 meses

Si no viniera nadie también se quejarían los que ahora se quejan de que vendri muchos, quién lo entienda que lo compre

user Magnus Pym | Hace 12 meses

Eramos pocos y parió la abuela...

user Pardalera | Hace 12 meses

Enga franchutes!! Que encara tenim puesto.

Som i Serem Som i Serem | Hace 12 meses

Més gent implica pitjor qualitat de vida dels seus i pitjor experiència dels visitants. Ho sabem tots, hem de desturistificar

Luís Salom S. PO Luís Salom | Hace 12 meses

Todo crece, todo va bien..... menos mi bolsillo que cada vez está más vacío porque todo me cuesta más. Ir al super es ir como a una joyería de lujo. Alguien miente pero la realidad la tocamos con las manos. Y el día que la gente levante la mano, veremos que pasará.

user Toni Amengual | Hace 12 meses

-Tothom d'acord que la gestió del Govern ha estat exemplar, que mai no havíem tengut tants de recursos ni tan ben gestionats, i sobretot equitatius. FINS I TOT LA PATRONAL critica al PP. Increïble.

user Aurora Picornell | Hace 12 meses

Però no havíem quedat que el Govern de l'esquerra era crisi, pobresa, ruïna i misèria? I la dreta, prosperitat? Idò resulta que és a l'enrevés. Recordau les retallades d'en Bauzá i en Rajoy? Però sobretot que l'esquerra crea riquesa equitativa, repartida entre els que mé ho necessiten (que no són la banca, l'Església, en Florentino o Ferrovial, precisament)

user Lectora | Hace 12 meses

@Jordi Pujol: Envejosos de què? Què te creus que és Espanya, tal vegada una super- potència econòmica? Almenys França va aportar grans avanços en el penssment filosòfic i en la política, cosa que Espanya de moment no ha fet. Deixant les beneitures d'alguns, la veritat és que els francesos solen ser més civilitzats que totes aquestes guardes de hooligans anglesos o d'alemanys gatussos i neonazis. Però com que per tot arreu, també hi ha baixos fóns i gentota, com se'ls hagi ocorregut fer la propaganda de les nostres illes, als barris a on s'estableixen els hampons i la mala gent, no haurem avançat en res amb el canvi.

user Lv | Hace 12 meses

Jordi PujolEn tema de educación y respeto no te envidiaran, la mayoría te podrían dar cursos...

user gasparmelciordejovellanos | Hace 12 meses

Es lo que necesiten aquestes illes, més turistes, a veure si podem pagar més AVES i més autopistes buides que facin de Mardid una ciutat que pugui fer competència desleial al reste d'Espanya. A veure si mos deixen alguns euritos per ampliar sa depuradora d'Alcudia, que fa anys que fa falta.