user FrancescAC | Hace más de 7 años

100% amb en Toni.

user Mi opinion | Hace más de 7 años

Antoni si tan mallorquin te crees, si tanto amas a tu tierra, pq defiendes el catalán y dices que lo demás es un dialecto?? Pq desprecias el mallorquí o el ibicenco llamandolos dialectos del catalán, no estarás catalanizado?? Dices que hay muchos forasteros en la isla, eso no es despectivo que importa de la region de España que seas, si entendieras que todo es España y que lo mismo es cataluña que Soria que palma no tendrías esos problemas. Por supuesto estoy a favor de defender el folclore popular de cada región pq eso nos identifica como pueblo. No quieres formar parte de España, pero si de un país ficticio y sin futuro como.cataluña e encima imponerlo en otra región suprimiendo la lengua y costumbres propias pero bueno recuerda que lo que nos une a todos es una palabra España

user @Antoni | Hace más de 7 años

Antoni ets patetic, vaja menjada de coco racista i classista que dus, fas llastima per no dir oi en el rei porc. Acabaràs malament di no controlas aquest odi que dus dedins. Desgraciat.

user Bot i Farra | Hace más de 7 años

Els unionistes renegats fan demagògia convidant no anar a Madriz, però el que volen és engreixar la Caverna i les seves sectes. la CUP s'equivoca en no presentar-se, cal fer-ho i anar-hi a donar pel sac. Ja n'estaria bé disoldre Spañistán des de dins el Congrés, bé, tal volta, abans, ens avindríem amb una Confederació Ibèrica d'estats sobirans.

user @Toniet | Hace más de 7 años

Rei, deixarem de necessitar representació a la capital del regne quan aquesta no XUCLI els imposts generats en aquestes illes nostres de mala manera.

user Toniet | Hace más de 7 años

Si tanto pais quieren... dejad de pedir representación en la capital del reino. Que den los pasos para no depender del reino, pero no nos tomeis el pelo yendo a Madrid a coger un sillon y chupar del bote

user Antoni | Hace más de 7 años

Teniu el meu vot per les pròximes eleccions del juny. Tots aquests que xerren de que si mallorquí per amunt que si menorquí que si eivissenc. Ficau-vos al cap d'una vegada que l'única llengua és el català, tot lo altre són dialectes. Després per desgracia ja a n'hi ha més de fora que de la propia terra que viuen a les illes i tanmateix és un doi anar a fer-los cas ni dir-los res. A n'aquests tots lo que no sigui ordres dels de la villa de Madrid i sus secuaces no els interessa res de les illes. És ben hora de posar ordre d'una vegada a la nostra terra i a qui no li agradi ja sap que ha de fer. Ja és ben hora d'aturar la discriminació que esteim patint els mallorquins desde l'arribada dels inmigrants i dels peninsulars. Esteim perdent tots els drets a costa d'ells això sense contar els atacs e insults i faltes de respecte de tota aquests estrangers. És ben hora de posar-lis més obligacions (que no en tenen ni una) envers de tants de drets Això no es veu a altre lloc del món.

user Joan | Hace más de 7 años

És una opció necessària. Pensava no anar a votar, però aquesta gent m'ha fet tornar la il.lusió. Ja n'hi ha prou de pseudonacionalistes que es junten amb molt males companyies.

user Pepet | Hace más de 7 años

Encara que no hi hagués ningú mes a qui votà, may votaría a un catalanista

user fic | Hace más de 7 años

Està bé un glosador, perquè és per fer-ne cançons. Tornam a la sopa de lletres, sempre per afavorir les dretes (només soc capaç d'aquests dos versos)