user Faristol | Hace 12 meses

Batuadell quin altre fitxatge, aquets domes pensa amb coses de menjar, ufff entre es metro de felanitx i sa ptlatge de sineu, segur que a Manacor prometen una estació de esquí. Per cert lo únic que se entén del seu discurs es panades i porcella que es lo unic que ha dit amb la llengua de ses illes, el resta en castellano cobardes de la pradera

user afb | Hace 12 meses

Aurora PicornellTot lo que vulguis, però un argentí xerra espanyol i no diu "coger", diu "agarrar". Un canari xerra espanyol però quan llegeix i veu sa paraula "canción" pronuncia /kansión/ i diu "guagua" enlloc d'autobús" fins i tot a mitjans públics. Fan oi es mallorquins d'ara que diven "jo sóc" enlloc de "jo som", veuen escrit "ovella" i no diven "uveia" sino "ovella," "aigua" i no diven "aigo", diven "relliscar" enlloc de "llenegar", "mur" enlloc de "paret" (a Mallorca tenim parets seques, no "murs secs")... Sa normalització lingúistica ha fet molt de mal a sa manera de parlar des nostros padrins. Vos ompliu sa boca amb ses paraules autodeterminació,pluralitat i diversitat en termes polítics però en qüestions lingüistiques voleu centralisme i uniformitat. Ni tan sols creis en una espècie de "federalisme lingüistic" que respecti ses varietats locals de ses regions d'allò que anomenau Països Catalans.

user Victor Octavio | Hace 12 meses

Tiene razón. Foguerons, si. Bisties de foc, no. Ball de bot, si. Castellers, no.... En Madrid, chotis. En Argentina, tango. En Madrid y En Argentina hablan español.

user VellMarí | Hace 12 meses

CatalansGoHome, això ho diràs tu, tret de la teva màniga dretona i rància.

user VellMarí | Hace 12 meses

vosx = niu d'ignorants

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace 12 meses

VellMarí…. Será de la corona de Aragón, con el condado de Barcelona apoyando como parte del mismo.

Angelcaído Angelcaído | Hace 12 meses

Decir lo que ha dicho VOX en un lugar como Manacor …es de valientes.

user Anonimus | Hace 12 meses

Tiene razón Vox, nuestra cultura es la mallorquina y no la impuesta por Cataluña ni por Madrid.

Angelcaído Angelcaído | Hace 12 meses

Aurora PicornellMn ALCOVER se arrepintió de lo hecho PIDIÓ PERDÓN Y ABANDONÓ S FABRA. Posteriormente su secretario el SR MOLL aprovechó su obra y la tradujo al catalán con el RESULTADO QUE SOBRABAN PÁGINAS. No es lo mismo MALLORQUÍN QUE CATALÁN hay que ser MUY INCULTO PARA TRATAR DE ELIMINAR UNA LENGUA MEDIEVAL VIVA Y SUSTITUIRLA POR CÓMO DECÍA EL PDRE BATLLORI UNA LENGUA INFECTA COMO EL CATALÁN NORMALIZAT.

user ........ | Hace 12 meses

LectoraComprese un libro e intente leerlo