user Jaume | Hace 11 meses

Visit Mallorca TrashEn serio? La culpa es de vox? El permisismo de la izquierda es culpa de vox? Au que se te ve el plumero

Ramón García Ramón García | Hace 12 meses

Qué penita... los de "LA LIBERTAD" no quieren que se les prohíba hacer lo que les da la gana. ¿Y no será que vivir en sociedad civilizadamente y respetar lo que es de todos no va con ellos? A lo mejor es eso.

user M. | Hace 12 meses

Somos ricos, hacemos lo que nos da la gana y el resto os jodeis, de eso se trata.

zoodepersonas zoodepersonas | Hace 12 meses

asm56exactamente, el ruido no es su competencia... COMO SI FUERA LO UNICO QUE HACEN!!! y la porqueria que tiran por el barco?! y la droga que consumen!? tienen la titulacion correspondiente para llevar esas embarcaciones en las circunstancias en las que estaban?! en definitiva... INCUMPLEN ALGUNA NORMATIVA/LEY?! o ya de entrada no quieren investigar!??!?!

zoodepersonas zoodepersonas | Hace 12 meses

osea, la policia le pasa la pelota y la guardia civil remata diciendo yo tampoco puedo... patetico, pero para conceder concesiones y licencias para poner chiringuitos y tumbonas en la playa si que tenia el ayuntamiento... ahi ya no pertenecia a "costas"... madre mia cuanta demagogia, cuanta incompetencia organizada...

user Cococolas | Hace 12 meses

Bon dia. Aquestes coses no només passen a sa Colònia de Sant Jordi. També se donen cada any a Es Caló, a Ferrutx. En donc fé. A mí me sembla una falta de sensibilitat cap a tot s'entorn natural, tant es marí com terrestre. Sensa cap tipus de dubte es tracta de contaminació sonora dins un espai fràgil; protegit en es cas de Es Caló (parc natural i reserva marina). A més amb so descontrol se donen altres agressións as medi. A més, si a un l'aplegan de veinat de fondeig va ben arreglat. Per a passar nits com alguna que he viscuc a Es Caló val més anar a Punta Ballena. Només puc pensar que qui estima la mar no fa aixó. La mar, ofereix un entorn de luxe per a gaudir de tranquilitat, ha estat sa darrera frontera per es bullici. Si ara els humans trencam aixó, gaire bé no quedarà refugi per sa pau i tranquilitat. D'altre banda, estic convençut de que hi ha mecanismes legals per a reconduir aquesta nova i emprenyadora moda. Figues d'altre sostre són, que hi hagui voluntat de veres per a aplicar totes ses normes ja existents. Per exemple. Si s'hagués presentat sa Guardia Civil de la mar as poc temps de començar sa bauxa, i s'hagués posat a demanar papers, nombre de tripulants en relació as despatx, recomte de chalecos a bordo, inventari de material de segurerat divers obligatori, certificat de revisió dels extintors, revisió de pirotécnia; segur que a molts els hi haguéssin fuit ses ganes de festa. Bastants haguessin tornat amb una receta. Ses coses, pens jo, no s'arreglen perque no hi ha plena voluntat de fer-ho. Hi ha més caires a exposar, peró me sembla que de moment en hi ha prou. Només desitjo salut i tranquilitat per a tot-hom a sa Colónia de Sant Jordi, i per tot arreu. Bon dia.

user Cachifla | Hace 12 meses

Ya prohibieron la marcha en la lonja, luego en el paseo marítimo, también en santa catalina. Y ahora te vas al medio del mar y también te quieren prohibir? No será mucho? O que digan donde se puede ir.

user VellMarí | Hace 12 meses

I què tal si sa g.ssivil i/o els munipes van amb una llanxa a multar-los i fer-los fora ???? .... Ah, que per això s'ha de voler treballar, i no, millor cobrar de gratis el sou que els paguem .

user Impotencia no lo siguiente | Hace 12 meses

Esto pasa por falta de funcionarios de aduanas y policia del mar, ningún funcionario puede venir, y no quieren venir a cubrir las plazas vacantes. No se crean nuevas tampoco. De políticos y asesores todas las que queráis y con dietas de 1900€ más sus sueldos. Más medios, más multas, y más sueldo.

user alex | Hace 12 meses

Los de Costas siguen siendo inútiles.