user Mr. potato | Hace un año

Cuanto nick esquizofrenico contestandose a si mismo. Que no nos ENGAÑAIS pacte retroces. Versión MaiMes

user Pablón de anuncios | Hace un año

satanCuando se publicó la imputación hiciste un comentario poco menos que dando por sentado que era culpable. Ahora que se demuestra que no lo es no solo no te retractas sino que sigues atacando. Desde luego, tu nick hace honor a tu actitud.

user Lectora | Hace un año

@Rodrigo Santos. És veritat que el PP i altres dretes també han perjudicat a gent del PSOE, de Podem i d'altres partits de l'esquerra i que mai han demanat perdó. Ben al contrari, continuen instalats en el "calúmnia, que qualque cosa queda", perque encara se'ls cregui a ells.

user logan | Hace un año

".....Somos el equipo que más soluciones ha dado a este problema porque fuimos nosotros los que cerramos las playas cuando había vertidos. Por eso el mar que tenemos aquí detrás está más limpio que nunca..." La noticia dice que al cerrar las playas cuando había vertidos, el mar está limpio. La posidonia: ¿de quién es competencia? el govern aprobó un decreto de multas elevadas, pero no multó nunca a emaya por los vertidos que causaron la muerte de muchos metros cuadrados de posidonia.

user Rodrigo Santos | Hace un año

LectoraI el PP ha demanat disculpes per la incriminació de polítics innocents que varen haver de dimitir injustament? Ha demanat perdó a Margarita Nájera? A Antoni Verger? A na RUTH MATEU? A en PERE MUÑOZ? A en JOSEP RAMÓN CERDÀ? Etc. etc. Molta hipocresia per part del PP I POCS ESCRÚPOLS. Saben que tenen la judicatura a favor i l'aprofiten per guanyar les eleccions fraudulentament

user jo | Hace un año

LectoraAquets de Vox que estan contra les autonomies si que es presenten com a candidats al parlament, suposo que serà per la paga.

Miki Miki | Hace un año

Hasta que no os llegó la denuncia mirabais para otro lado. Por cierto los delitos medioambientales hay que enviarlos a la justicia europea que es su competencia, de nada!

Som i Serem Som i Serem | Hace un año

Els que varen denunciar, que surtin ara a demanar disculpes, que paguin els costos del judici, una indemnització pel temps perdut i que deixin de fer política a través dels jutjats. Si no hi ha idees, millor que surtin de la política

user Lectora | Hace un año

@Cati. I anteriorment a Antoni Verger, també havien acusat de malversació de fóns a una altra política de MÉS, que ara no record el seu nom, que tampoc el jutge no va trobar cap prova d'irregularitat ni en la seva gestió ni en els comptes i crec que encara hi ha més polítics innocents perjudicats per aquests mateixos. I també en hi va haver un altre cas, aquest per part de la ultra dreta, que se va atrevir a donar la culpa de l'atemptat de Palmanova a dos altres polítics d'aquest mateix partit, que en aquest cas després de demostrar la seva innocència i ser absolts, varen denunciar la falsa acusació i condemnaren a l'autor a pagar només una multa. Aquestes brutors s'han d'acabar. I s'acabaran el dia en que comencin a tancar a la presó a tota aquesta gentola que se dedica a embrutar la reputació dels adversaris i a destrossar les seves vides i les seves carreres per la simple raó de que a ells no els agraden. Perque, qui és més perillós? Un partit nacionalista com en hi ha a centenars a Espanya, que el seu delicte és mirar per la seva terra i pel benestar dels seus conciutadans, com pot ser el de Teruel Existe, o Compromís, o els de Canàries, o el del senyor Revilla de Cantàbria, o Esquerra Republicana, o els nacionalistes gallecs, o un partit que sistemàticament buida les arques públiques i que té en el seu historial més de mil casos de corrupció? O pitjor, encara: Que un que beu de les fonts del Franquisme, del colpisme, dels quaranta anys de dictadura i que a més de suprimir els seus drets a uns quants col.lectius de ciutadàns, vol eliminar les autonomies i els consells insulars, cabildos i diputacions i desfer el sistema sobre el que se sustenta la Constitució? Perque a més de ser ells els delinquents i els que haurien d'estar il.legalitzats, aquests inquisidors se dediquen a calumniar i acusar en fals als innocents, perque acabin a la presó. Quins son, el que se mereixen més ser il.legalitzats i que son un perill per a tota la societat? Crec que està ben clar qui son els perillosos i els que no obeeixen a lrs lleis més elementals.

user maca | Hace un año

Entonces quien es el responsable de los vertidos? Mi vecino del segundo??