user VellMarí | Hace un año

L'amo de Son Carabassa, idò, com jo vaig conduir una anys enrrere, a una clínica privada. On a aquells moments només tenien 2 ambulàncies completes, i crec recordar 4-5 de transport sanitari normal (però amb pegatina d' "AMBULÀNCIA". Jo manava una de medicalitzada(ambulància real) per la suma de ses meves titulacions, acompanyat de metge, i un ajudant si era menester. I jo veia ses altres, fins i tot vaig conduir qualcuna, per cobrir una baixa, i només portaven una llitera de cullera i una farmaciola. Una bona part dels serveis eren transports de pacients a centres de salut privats, per rehabilitació, consultes metges, i qualque indisposició que era quan anavem nosaltres, mobilitzant ses 2 completes. (*)M'agradava sa feina. I me'n vaig anar perquè un dia a "Recursos humans" : - Estem molt contents amb la teva feina, i et faren fixe ~ Ah, moltes gràcies, jo també estic content (pel sou no tant, era tirant a baix, però m'agradava ajudar la gent) - Només que has de passar-te als torns de 12 h. (jo feia 8 ) ~ ... Però això no és lo acordat i signat per contracte - Són ordres de dalt, farem contracte nou, fixe. (era més diners, però per l'acumulació d'hores i cansansi no mereixia la pena pas) - Doncs mira, jo no estic d'acord, si no tinc opció, no puc firmar una cosa que no puc, ni vull, perquè no és lo acordat inicialment (1er contracte) ~ Idò, no podrem renovar - Idò, adéu (Això sí, se portaren una denuncia al sindicat, per abús faltant a la paraula, i de pas denuncia a les irregularitats que havia vist, per espavilats . I va funcionar, perquè un company d'allà em va dir que al cap de poc meses varen tenir 2 inspeccions molt consecutives, una amb conseqüències contundents. Au idò)

L'amo de Son Carabassa L'amo de Son Carabassa | Hace un año

VellMaríAmb tots els meus respectes, VellMarí, tu has vist una d'aquestes furgonetes, i jo en condueixo una cada dia. Gràcies.

user VellMarí | Hace un año

Bass, doncs just lo que dic, no és una ambulància que tots pensam. Una cosa es transportar pacients al/des del metge/hospital, i altra anar a emergències o traslladar accidentats de tot tipus.

user VellMarí | Hace un año

Tot aquests serveis dels transports de pacients (pseudo-ambulàncies) estan subcontractats. Fora xanxullos de subcontractes i d'externalitzar serveis bàsics necessàris per la població. Volem serveis depenents directament d' IBsalut (Conselleria/Govern), amb personal ben format, estable i fixes en funcionariat. Prou de putejar a la gent, xanxullos i de donar-nos serveis demerda.

user Bass | Hace un año

@VellMarí si desconoces de que va la cosa mejor no hables. Para tu información y la de todos hay varios tipos de ambulancias como las A1, A2, B y C. La ambulancia accidentada y conducida por un TES (Técnico en emergencias sanitarias), es tipo A2 para el transporte colectivo de pacientes que no precisen asistencia durante el traslado. Y SÍ, es una ambulancia con el material necesario para atender cualquier emergencia en primera instancia hasta que lleguen los compañeros de la ambulancia asistencial (Tipos B y C). Por otro lado esta ambulancia pertenece a la empresa Pública GSAIB del GOIB. No es una empresa subcontratada. Un saludo.

user VellMarí | Hace un año

L'amo de Son CarabassaTot aquests serveis dels transports de pacientes (pseudo-ambulàncies) estan subcontractats. Fora xanxullos de subcontractes i externalitzar serveis bàsics necessàris per la població. Volem serveis depenents directament d' IBsalut, amb personal ben format, estable i fixes en funcionariat. Prou de putejar a la gent, xanxullos i de donar-nos serveis demerda.

user VellMarí | Hace un año

L'amo de Son Carabassa, home, jo he vist un parell d'aquestes furgonetes, i d' "ambulància" només té sa pegatina a la xapa de la furgo. Mires dins i només té seients per transportar pacientes. Crec que no porten ni camilla. Ja ni et dic d'altres útils sanitàris. Una ambulància sol estar perfectament equipada, i si és d'alta qualificació porten fins i tot metge i infermer dins.

user Cuqui | Hace un año

L'amo de Son CarabassaSi, es una ambulancia, pero realmente transporta a personas para que se realicen tratamientos o intervenciones quirúrgicas y para transportarlos cuando salen del hospital, s ñi tienen movilidad red

user Cuqui | Hace un año

TormentaIgual me equivoco, pero las ambulancias de transporte no dependen del INSS ni de ibsalut, creo que está privatizado. Pero ya digo, no tengo la certeza al 100%

L'amo de Son Carabassa L'amo de Son Carabassa | Hace un año

VellMaríAmb tots els meus respectes, VellMarí, això és una ambulància no medicalitzada, però una ambulància tanmateix. Gràcies.