antonio tomas mas antonio tomas mas | Hace un año

por su puesto pero por culpa del ayuntamiento algo tiene

user ESCLARAMUNDA | Hace un año

El que és increible és que dugin sa friolera d'anys sense pagar res i omplint ses butxaques, ja no pensem que trobariem si ens remontassim el moment de que varen conseguir la concessió per posar les benzineres. Però la casualitat va fer que fa unes setmanes passàs per allà i m'aturàs a repostar i li vaig demanar el sr que la me va posar a veure com estava la situació i la seva resposta va ser: "ahora demoran porquè ya saben que si ganan los otros se podran quedar" Jo penso podria passar, perquè crec que ja hi ha ordres emeses pels jutjats però clar ja sabem com van ses coses, malauradament. El que està clar és que no hi hauria d'haver cap benzinera el centre d'una ciutat i a prop de vivendes i n'hi ha bastantes.

antonio tomas mas antonio tomas mas | Hace un año

AIxò és el que guanyen cada dia de benficis fallos de ayuntamiento fallos aministrativos equibocacions el ayuntament pla de forats partot no pot sorti may multas quin desastre

user ........ | Hace un año

Aurora PicornellYa habló el licenciado en economía por la universidad de la tontería

user ........ | Hace un año

PardaleraPardalera!!!!!!! jajajaja

user ABB | Hace un año

Yo no quiero que quiten las gasolineras.Que actualicen sus deudas al mayor ladrón que existe , que es la Administración , y que sigan trabajando.

user Sincomentarios 2.0 | Hace un año

Febrer SA tiene una cantidad de irregularidades para con sus empleados, que esto sólo les provoca risa. Desde el gobierno de Palma deberían hacer una revisión de los contratos, nóminas, miles de horas extras y nocturnas sin cobrar, gasolineras que no cumplen con los protocolos de seguridad de las instalaciones, llegando incluso a cerrar el GLP en algunas estaciones, entre otra mucha bazofia. Pero claro, las inspecciones y los sobres, seguramente siguen volando como años atrás. Repito, que manden a inspeccionar todos los documentos que hay guardados de todos estos años, que menudo festival.

antonio tomasmas antonio tomasmas | Hace un año

malament el ajuntament falla esta durmida com sempre fallos aministratius ay se me aquigut al padas dic al trap

user Aurora Picornell | Hace un año

AIxò és el que guanyen cada dia de benficis cada benzinera. Se'n riuen de l'Ajuntament i de nosaltres. Ens han robat, a tots els ciutadans, quants de milions??? Són delinqüents, però la seva prepotència no té límits. Esperen que entri el PP per continuar igual, si fa falta posant-hi uns quants milions d'€, com han fet sempre. I si no, es compren els millors advocats, s'allarga i es complica el plet judicial fins que troben una esquerda i acaben guanyant, com al Cas Cursach. Els doblers sempre guanyen.

antonio tomas mas antonio tomas mas | Hace un año

fue el ayuntamiento 30 años sin pagar nada por algo serra fallos aministrativos no podia ser pensar des pues de 30 años una vez firmados todo llegaron ha una acuerdo no se lles exigia nada