user Drosta lek Thun | Hace un año

AngelcaídoUn pilar básico al escribir en internet, es no usar mayúsculas si no es preciso. De lo contrario, equivale a estar gritando, lo que hace de tus mensajes los de un energúmeno histérico. Aprende a escribir es sencillo. En internet hay cursos. También puedes pedir ayuda al Ayuntamiento o al Consell.

user Basta ya, libertad | Hace un año

Aurora PicornellLes quotes extres són voluntàries, cap familia està obligada a pagar-les, de fet cada vegada menys gent les paga. Si alguna escola t’ha obligat a pagar, només tens que denunciar-ho. Aberració és pagar un +240% per un servei objectivament pitjor, i si no ets capaç d’entendre això, ja no cal dir res més.

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace un año

Basta ya, libertadLos tributantes deberan poder deducirse de la cuota integra el gasto en escuela privada. Es lo unico justo. Buenos datos.

MarBosch MarBosch | Hace un año

Basta ya, libertadL'estat té l'obligació de procurar diverses coses per tal d'augmentar el nivell econ´`omic, social i cultural, i una d'elles és l'educació. Antiogament l'educació estava en mans de l'església (a molts llocs del món és així) perquè senzillament era la manera que les classes dominants a través de la religió controlaven el poble. O pensau que era casualitat que els primers que patiren la repressió foren els mestres? Els poderosos saben que un poble amb cultura i educació sabrà com lluitar pels seus drets i a això temen. Recordau la frase de la pel·lícula "la lengua de las mariposas": "Si conseguimos que una generación, una sola generación, crezca libre en España, ya nadie les podrá arrancar nunca la liberta". I a això li tenen por.

Hipatia Hipatia | Hace un año

Rodrigo SantosHablan de concertada, no de privada.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

guillemNO SEAN INCONGRUENTES si los pilares básicos son estos QUE LO SON . Por qué CALLAN LAS DESIGUALDADES ENTRE AUTONOMÍAS Y SE OPONEN A QUE SEA EL ESTADO EL QUE LAS DIRIJA DE IGUAL MANERA PARA TODOS? Esa es la SUPUESTA superioridad moral de la izquierda .

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Cheque ESCOLAR Y LIBERTAD DE CENTRO los niños NO SON DEL GOBIERNO NI DEL ESTADO … Y así los CAPACES deberán obligados a abrir más centros y los incapaces a cerrarlos.

user guillem | Hace un año

L'educació, la sanitat i les pensions, son pilars bàsics de la solidaritat i benestar social i no han de ser negocis privats amb ànim de lucre. Per això cal un finançament públic suficient, que ha de sortir de la recaptació equitativa d'impostos que hauria de fer l'estat i no ho fa.

user Rodrigo Santos | Hace un año

La financiación pública no tiene que pagar la educación de las instituciones privadas

user Aurora Picornell | Hace un año

Basta ya, libertadI les quotes extres que han de pagar (il·legals, per cert)? I quants d'alumnes amb problemes físics, socials i psicològics tenen els privats? Poquíssims I quants d'immigrants? Poquíssims. QUe el pressupost públic hagi de pagar institucions en mans privades és una aberració. Com si jo tengués un restaurant i el me subvencionàs tot l'Estat. Vergonyós. Qui paga, mana.