Toni Gelabert Toni Gelabert | Hace un año

Encara que els titulars de les concessions en el Domini Públic obtenen beneficis econòmics i generen ocupació amb l'ús del sòl públic, el conglomerat d'oferta de valor global de les múltiples empreses que conformen el destí turístic el perd en major mesura. Cap ús alternatiu a l'estat natural de la Platja i les seves Dunes iguala l'aportació de valor inicial del seu estat original. A més, la Platja i les seves Dunes tenen la qualitat de ser l'embrió generador d'un destí turístic. L'atenció i valoració que desperten en el viatger respecte del destí en el seu conjunt depenen del seu estat de conservació i integritat. Això, a la seva vegada, afecta la demanda del destí i, per tant, el nivell de preus, l'estacionalitat, la productivitat i l'ocupació neta.

user PERIDOC | Hace un año

La darrera vegada que hi vaig anar hi havia un iot gran, d'aquests amb mariners, fondejat damunt la posidònia; gent que havia establit vertaders campaments en les dunes sobre els lliris de mar, aprofitant els cartells que ho prohibien per penjar les tovalloles; els bars estaven rodejats d'una gernació en formació de quatre o cinc fileres. El guardes de l'IBANAT eren al pàrquing vigilant els cotxos a l'ombra de la caseta de control. No quedava un pam quadrat per estar-hi i per entrar a la mar havies de sortejar un exèrcit de cossos. Vaig partir i fa dos anys que no he tornat, ni ho faré més. Em vaig sentir membre d'una "manada" de violadors.

user De cabell d'àngel | Hace un año

Sa punyetera mania de fer platges i cales una terrassa urbana. Idò, no aneu a la naturalesa si no podeu aguantar beure/menjar coses elaborades i servides ni no veure ciment/plàstic , i punt.

user logan | Hace un año

Habría que eliminar todos los chiringuitos políticos inútiles, con la misma facilidad que estos.

Miguel M Miguel M | Hace un año

A la fi, s'han d'esbucar tantes coses que aquells que veig preocupats pels llocs de feina el que haurien de fer és obrir una empresa d'esbucaments i deixar de bramar.

user Dentol | Hace un año

El socialismo, siempre generando miseria.

user Ricky | Hace un año

Ahora se forrarán los vendedores de neveras portátiles y los de fruta sin higiene por las playas, pero claro trabajadores y empresarios pagando impuestos no interesa y además dar un servicio de proximidad al turista, ese trozo de tierra super imporante para algo en ese lugar ? a veces me pregunto cómo es posible todos los chiringuitos gigantes que tiene Ibiza y aquí han quitado los poquitos que había.

user VellMarí | Hace un año

Home, és q què és això d'aprofitar-se de espai PÚBLIC per interessos privats lucratius !!!?? .... ARRUIX !!! Per tenir aconseguir turisme de qualitat hem d'oferir espai naturals com toca, i qui vulgui baretos que es quedi per ciutat. A la Natura (platja, cales, costa, boscos, muntanyes, camp, ...) s'ha d'anar a gaudir la pau i tranquilitat que ens brinda, q és lo q vol sa majoria de gent, però sempre hi ha els egoístes torracoions irrespectuosos desconsiderats que foten a la majoria per pur egoísme i maleducació.

Alfa 7 Alfa 7 | Hace un año

Qué lástima que lo tiren abajo con los buenos domingos que he pasado en esa playa con el bar al lado bueno así irán menos turistas que es lo que esta gente quiere porque no entiendo que esa cosa tan pequeña que no molesta a nadie la tiren abajo

user mallorquinsub | Hace un año

Otra familia mas al paro y a vivir de las ayudas