user Ivr | Hace más de 7 años

Demasiado caso le hacen a Mes, demasiada visibilidad, como se dice ahora.

user Pep cala millor | Hace más de 7 años

Més matemáticamente le correspondería el 4 diputado si lo hubiera . Si tiene el 3 esta sobre repesentado casi un 50% Podemos ha hecho otra propuesta rechazada por Mes http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2016/05/10/mes-desbloquear-exito-negociacion-coalicion/1116477.html El partido liderado en Baleares por Alberto Jarabo ha propuesto hoy a Més que si no llegan a obtener el cuarto puesto de la candidatura al Congreso de los Diputados, el tercer diputado se lo repartan dos años cada uno. Més, que insiste con garantizar su presencia en el Congreso, ha descartado esta nueva opción de Podemos. Su contrapropuesta es que el tercer puesto sea para un diputado de Més, con la opción de repartirlo entre las dos formaciones si no saliera el cuarto puesto.

user Preu per preu | Hace más de 7 años

Haurien de ser tots una mica generosos. Si s'han de repetir les eleccions, no s'han de tenir en compte per res els resultats de les eleccions del desembre. Si Podemos va obtenir els resultats que va obtenir, no li han servit per a res. La legislatura ha estat fallida, no ha d'esgrimir cap dret, no el té.. Per tant, si en aquestes han d'anar plegats, ho han de fer en equilibri tots els partits que s'hi apuntin. Un de Podem, un de MES, un d'EU, un ERC, i tornar a començar. Se tracta de fer una pinya d'esquerres, no de tirar-se els trastos pel cap abans de començar.

user Bisti | Hace más de 7 años

Jo vaig votar Més a ses darreres eleccions generals. Ara tenia pensat votar Podemos, abans que xerrassin de pactes ni res. Quan vaig veure que pactarien vaig tenir una alegria perquè no tendria dubtes a s'hora de votar. Després de tota aquesta història, acabaré votant MÉS una altra vegada. No m'ha agradat gens s'actitud de Podemos. Esper que els representants que treguin, no tenguin aquesta actitud al congrés.

user Quinapersonamésrara | Hace más de 7 años

al que òsa títols d´incunables enlloc d´un nik. Si entens per "males intencions" lluitar perquè les restants comunitats no se quedin tots els doblers que se guanyen aquí, o que els de Canàries no mos facin mal per ells obtenir alguna cosa, IDÒ SI. Ja sé que la gent que va mamar el franquisme no canviarà mai, però molestau, no anau enlloc i a una societat democràtica, resultau summament antiestètics i passats de moda.

user miguel | Hace más de 7 años

Grave error de Mes, pudiendo tener representatividad prefieren no tener nada

user Millor! | Hace más de 7 años

MÉS no s´ha perdut res. Tal vegada temps, que hauria d´haver dedicat a la proposta sobiranista.

user miguel | Hace más de 7 años

Mes solo quiere que sea en Mallorca,asi puede cobrar de Mallorca y Menorca

user Fidela Aguado | Hace más de 7 años

Que lastima, 35.000 votos que se pierden.

user Quasimodo | Hace más de 7 años

Jarabo tiene toda la razón del mundo, pero eso era lo que ellos querían conseguir, con los votos de MES sacar otro escaño.